Un star are nevoie de talent. Cantareti, actori, moderatori si manageii-cu mic, cu mare, dispun de niste calitati speciale. Daca vrei sa stai si tu in luminile rampei, sa cuceresti scena sau sa lucrezi in spatele ei, trebuie sa stii care este punctul tau forte in aceasta directie. Care ar fi talentul tau ascuns, ce ar putea sa te faca vedeta ?

Cantareata
La tine e clar, ai stofa de artista. In tot ceea ce faci iti pui in valoare creativitatea : compui piese, canti si iti place sa fii in centrul atentiei. Directioneaza-ti talentele in directia potrivita si imbunatateste-ti calitatile innascute lucrand la ele-cursuri de canto, de dans, eventual de chitara.
Asa te poti folosi de talentul tau :incearca sa-ti faci o trupa. Daca iti gasesti oamenii potriviti si faceti multe repetitii s-ar putea sa-ti vezi visul implinit.

Actrita
Iti place sa intri in pielea altcuiva, sa joci diverse roluri. In momentele in care altii s-ar inhiba, tu infloresti- ai nevoie de public, iti plac situatiile surpriza, din care iesi intotdeauna bine. Esti o foarte buna observatoare, nu-ti scapa nici o situatie haioasa, iar vietile celorlalti te inspira.
Asa te poti folosi de talentul tau : daca nu aveti o trupa de teatru a liceului, incearca tu sa sugerezi infiintarea ei. In caz ca demersul tau nu va avea succes, pregateste tu un rol simpatic, pe care sa-l prezinti la diverse ocazii.

Moderator TV
Situatiile neobisnuite sau dificile sunt pentru tine o provocare, nu un motiv de ingrijorare. Esti genul careia ii place sa improvizeze, asa ca nu ai nici o problema daca ceva merge prost sau altfel decat programat.
Asa te poti folosi de talentul tau : pentru inceput ti-ar prinde bine un job de babysitter. In primul rand castigi niste bani de buzunar, apoi copii nu se plictisesc niciodata de tine, iar tu ai putea face niste exercitii de dictie si altele care sa te pregateasca pentru televiziune.

PR & EVENT PLANER
Esti un talent organizatoric. Indiferent ca este vorba de teme, cautarea si gasirea unei locatii pentru o petrecere sau o situatie critica, tu esti intotdeauna cool, lucida si gata de a gasi solutii.
Asa te poti folosi de talentul tau : incearca sa colaborezi cu o mica agentie de babysitting pentru catelusi. Gaseste cateva colege  si amice dispuse sa aiba grija de catei atunci cand  stapanii sunt plecati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here