Ar putea fi atat de frumos intre voi daca n-ar fi exa lui. Uneori se vad “intamplator”, alteori ii mai trimite un SMS, cum afli daca e periculoasa sau nu?

Iata cateva situatii: se zvoneste ca ea ar fi o devoratoare de barbati. La el in camera pastreaza amintirile legate de ea intr-o cutie sub pat. Sunteti la o petrecere si dati nas in nas cu exa lui, cum reactioneaza prietenul tau? Stati de vorba toti vorba toti trei, el te tine de mana. Cum reactioneaza cand o vorbeste cineva de rau? E de acord.

Depinde cum te raportezi la situatiile de mai sus si iti dai seama in ce categorie de afli din urmatoarele: fosta lui e destul de prezenta in relatia voastra. Asta nu inseamna ca va va face relatia tandari, ci trebuie doar sa fii atenta. Si nu e numai ea de vina ci si prietenul tau. Pentru ca el e cel care ar trebui sa puna niste limite clare. Explica-i iubitului tau cu situatii concrete ca nu te simti bine si ca s-a purtat gresit. Daca tine la tine va intelege si va actiona in consecinta.

De fapt, povestea dintre ei s-a incheiat de mult,

insa din cand in cand tot mai apare in peisaj – mai ales atunci cand va certati voi doi. Nu incape nicio indoiala, e bine sa stai cu ochii pe ea, dar sa nu exagerezi cu gelozia.  Pentru ca gelozia nemotivata poate mai mult sa-ti dauneze decat sa indrepte lucrurile. Ar fi mai bine, de exemplu, sa vorbesti sincer cu el.

Totul ok. Intre el si ea lucrurile sunt foarte clare si nu a ramas nimic nerezolvat: orgolii busite, pareri de rau sau sentimente ranite bine ascunse. Prietenul tau este pregatit pentru o relatie noua, cu tine. Asa ca nu face crize de gelozie cand nu e cazul, pentru ca nu vei reusi decat sa-ti tulburi linistea. Relaxeaza-te si bucura-te de viata alaturi de iubitul tau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here