Acum ca Lindsay Lohan a scapat de dezintoxicare, sustine ca este o femeie schimbata. Iar. In noul interviu din Vanity Fair, Lohan spune ca a fost iresponsabila. Si acum nu inventeaza scuze, chiar isi vrea cariera inapoi si este o persoana diferita acum. Suntem ceva mai sceptici, mai ales ca asta a spus si in 2008 in alt interviu si nimic nu s-a schmbat.

Este foarte evident ca Angelina Jolie s-a schimbat fata de zilele rebele. A spus odata intr-un interviu: „Am trecut printr-o perioada cand simteam ca personajele din filme se distreaza mai bine ca mine. Asta poate explica de ce am ajuns sa ma tatuez sau sa fac anumite lucruri extreme in viata…mi-am descuiat cusca acum ani intregi. Asta vreau si pentru copii mei, aceasta libertate. Si pentru alti oameni, de asemenea”.

Portia de Rossi a admis ca, maritandu-se cu Ellen DeGeneres a facut-o sa fie o femeie schimbata. „Exista o pace (cand esti casatorita) si un simt al cuplului pe care nu l-am avut inainte. Si nici nu am realizat ca s-ar schimba asa mult cum s-a intamplat, dar e asa bine…Este atat de important sa traiesti o viata sincera si deschisa si nici nu am realizat pana nu am inceput sa o fac.”

De cand s-a mutat de la mosia Playboy, Kendra Wilkinson s-a maritat si a facut un copil aproape imediat. O prietena, Bridget Marquardt, a spus ca Kendra este o femeie schimbata: „Este mult mai punctuala. Este mult mai conservatoare. Este atat de indragostita.” Eh, era mult mai amuzant cand o priveam in rebeliunea ei.

Ca si Lohan, cand Paris Hilton a iesit din inchisoare, a spus ca cele 23 de zile acolo au schimbat-o si ca a fost o pauza in viata ei pentru a afla ce e important si ce vrea sa faca. Asta a durat pana in weekendul acesta si pana la acea posesie de cocaina.

Fergie de la Black Eyed Peas a spus ca, maritandu-se cu Josh Duhamel a devenit mai potolita. „Sunt mult mai calma si nu mai fac toate lucrurile fancy pe care le-ar face o bad girl, ca inainte.”

Nu prea mult timp dupa ce a stat putin in inchisoare, Nicole Ritchie a inceput sa se pregateasca de a fi mama si a spus: „Nu cresteam, nu mergeam nicaieri, m-am vazut mergand in jos…vreau sa fiu cineva la care copiii mei sa se uite.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here