Naya River si Mark Salling. Din cauza ca ea a auzit ca Mark vorbeste despre alte femei, Naya si o prietena i-au acoperit Lexusul cu oua si mancare de caini si au zgariat-o. Dar Naysa si Mark au negat asta zilele trecute. Insa lucrurle au inceput sa arate ciudat cand Mark a ajuns la lucru pe un skateboard, nu in masina lui. Sa zgarii o masina cu cheia este destul de penibil acum. Hai sa vedem cum se razbuna si alte starur pe fostii.

Lily Allen s-a razbunat pe fostul sau DJ Lester Lloyd, scriind cantecul „Smile” despre el. Lester a reactionat: s-a dus la un ziar si a spus versiunea lui despre despartire. Dar Lily a ras la urma. A spus pentru un ziar britanic: „El a fost prima mea dragoste. Nu as fi fost asa de suparata daca era unul din multi altii. Nu mi-a placut ce am citit in ziare – nici bunicilor mei. Nenorocitul. Ca razbunare, de fapt, m-am culcat cu toti prietenii lui.”

Lady Gaga s-a razbunat pe un ex de-al ei…devenin faimoasa. A spus pentru Cosmo: „Am avut un iubit carre mi-a spus ca nu voi reusi niciodata,ca nu voi fi nominalizata pentru un Grammy, ca nu voi avea un hit si ca asa voi esua…I-am spus : candva, cand nu vom fi impreuna, nu vei putea nici sa comanzi o ceasca de cafea fara sa auzi sau sa ma vezi.” Dap, a avut dreptate.

Brandi Glanville a simtit nevoia sa se razbune dupa ce a aflat ca sotul ei Eddie Cibrian a inselat-o cu o femeie, cu Leann Rimes. Asa ca Brandi a taiat cauciucurile iubitei Harley Davidsons a lui Eddie. „A fost exact dupa ce am aflat de femeia nr.2, am avut un cantec in minte si i-am dat inainte!” a spus Brandi.

Shania Twain s-a gandit sa se razbune pe fostul sot, producatorul Robert Lange care a avut o aventura cu o femeie numita Marie-Anne Thiebaud. Shania a inceput sa se vada cu fostul sot al acesteia, atletl Frederic Thiebaud.  Buna asta!

Justin Timberlake s-a razbunat pe Britney Spears dupa despartire si dupa zvonurile cum ca ea l-a inselat. Justin a scris „Cry me a river” si a realizat un video unde a jucat o blonda…Versurille? „I already know, I found out from him”, „The damage is done, so I guess I`ll be leaving”. Auch!

Cam in aceeasi perioada, Nick Carter a incercat sa se razbune pe Paris Hilton inseland-o cu Ashlee Simpson. El si-a explicat actiunile: „M-am indragostit lulea de tipa asta. Apoi deodata, dupa trei luni, oamenii imi spuneai daca stiu ce imi face Paris”. Asa ca am luat-o pe drumul meu. Cand s-a intors Paris din Australia a aflat. Se pare ca ea l-ar fi inselat cu Chad Michael Murray din One Tree Hill. Care iesea si cu Sofia Bush. Ce ate incurcate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here