fengbirouDaca exista reguli feng shui pentru toate camerele casei de ce nu ar exista unele si pentru amenajarea biroului?

Iata cateva sfaturi pentru optimizarea fluxului energetic la locul de munca.
Biroul

Nu va asezati biroul in asa fel incat sa aveti usa camerei in spatele dumneavoastra.
Nu amplasati nici fotoliul cu spatele la fereastra decat daca deschiderea acesteia da spre un munte sau deal sau spre un edificiu masiv. In acest caz sunteti protejat de un element solid in spatele dumneavoastra.

Daca trebuie sa impartiti biroul cu altcineva evitati ca mesele de lucru sa fie amplasate fata in fata. Aceasta dispunere poate crea stari conflictuale.
Dulapurile

Evitati sa plasati dulapurile metalice in spatele dumneavoastra deoarece exista riscul ca muchiile lor sa trimita sageti de energie negativa.
Aranjamente decorative si plante
Atentie la ce asezati pe birou. Evitati ca obiectele ascutite (foarfece, cutite) sa fie orientate cu varful spre dumneavoastra.

O planta mica, un buchet de flori sau cateva cristale vor favoriza o buna circulatie a chiu-lui.

Toate plantele contribuie la circulatia energiei(cu conditia sa fie sanatoase)

Pentru tapiterii, covoare si tapet alegeti culorile verde si maro. Puteti accentua energia adaugand cateva elemente legate de simbolistica apei.

Buchetele de flori uscate, potpuriurile si conurile de pin nu influenteaza cu adevarta din punctual de vedere al feng shui-ului. Ceea ce poate avea o influenta sigura asupra unei bune circulatii a chi-ului este forma sau culoarea acestora.

Aranjamentele decorative cu scoici, pietrele rotunde sau apa proaspata, sunt de tip yin si cu siguranta pot contribui la echilibrarea energiei.

Evitati dezordinea

Evitati sa ingramaditi in spatiul de lucru mormane de carti, dosare sau facturi imprastiate. Claritatea gandirii dumneavoastra este influentata de ordinea pe care o mentineti la locul de munca.
Pentru a avea mai multa influenta in timpul reuniunilor asezati-va in fata usii salii respective. Aceasta pozitie va va permite sa constientizati mai usor dinamica ce anima grupul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here