stick44Daca vrei sa dai o noua insufletire casei tale in aceasta primavara dar nu vrei sa depui prea mult efort si nici sa lasi o avere la magazinul de decoratiuni interioare poti recurge la stickerele din vinilin pentru pereti sau podea. Si pentru a fi in ton cu primavara cauta stickere cu modele florale.

Alternativa la tapet

Aceste stickere sunt o alternativa viabila la obisnuitul tapet si au avantajele unei mai usoare aplicari lasand peretele sa respire, intrucat nu se aplica pe tot peretele ci doar pe portiuni. Acestea nu au nevoie de vreun lipici special pentru ca se comporta asemenea unor abtibilturi.

Concept inovator

Stickerele sunt realizate de designeri, grafic-designeri si artisti. Toti acestia s-au unit pentru a realiza un concept original si inovator. Stickerele le poti lipi pe pereti, pe mobilier sau pe podea. Ele transforma peretele intr-un loc de joaca, unde compozitia si povestea sunt deschise noului. 

Artisti

Printre designeri se numara Laurent Fétis, Ich&Kar, Kuntzel si Deygas, Pierre Marie, Maison Georgette, Tado, Jeremyville si Trafik.

Reinventare

Pe langa rolul lor practic, modelele stickerelor si dispunerea lor te fac sa regandesti dispunerea si rolul accesoriilor interioare in general.

Creatorul din tine

O data achitizionate, le poti dispune ghidandu-te dupa propria imaginatie. Pe tavan, pe pereti (sus, jos, la mijloc) sau pe podea.

Si in Bucuresti

Daca te-ai hotarat si vrei sa-ti cumperi asemenea stickere ai doua variante: ori de pe internet ori din unele magazine home&deco din Bucuresti.

Fiecare alternativa vine cu avantaje si dezavantaje: de pe internet ai o mare diversitate de modele, dar trebui sa astepti pana la 2, 3 saptamani, iar din Bucuresti le achizitionezi repede, dar alegi dintr-o gama mai modesta de modele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here