Lasati fotografiile dvs. sa fie o cale sigura de „potrivire”: ce fotografii sa puneti (si care sa omiteti) in aplicatiile de intalniri.

Inainte de a citi acest ghid despre sfaturi pentru a intalni o persoana pentru prima data in aplicatiile de intalniri, trebuie sa obtineti o intalnire! Aplicatiile de intalniri sunt o lume a enigmei, caldurii si, de ce nu, distractiei, iar construirea profilului este una dintre partile esentiale pentru a te lansa in lumea flirtului virtual.

Asa cum probabil ati  glisa spre stanga  pe cineva care poza cu undita si cu pestele, vom analiza ce  face si  ce nu trebuie facute din fotografiile dvs. pentru Tinder, Bumble, Badoo..

Fotografii pe care NU ar trebui sa le incarcati in aplicatiile de intalniri

1) Poze de la o petrecere

Nu vom nega ca stim (si ne place) sa ne distram la petreceri, dar ceea ce se intampla la  petrecere  este una, iar ceea ce publicam despre asta este alta. Daca bea sociala  este treaba ta, clarifica-l in bio si nu arata grafic.

2)  Selfie in oglinda  cu toaleta din baie in avion

Ne plac fotografiile din baie, dar subiectul din aspectul imaginii esti tu si nu toaleta.

3) Cu prea multi prieteni sau cu fostul tau

Primul punct este pentru ca este dificil pentru noi toti sa identificam cine este cine si asta genereaza confuzie instantanee pentru a identifica persoana cu care doresc sa se potriveasca. Al doilea… desi pare evident, mai bine sa nu postezi fotografii cu fostii (sau propui un trio?)

4) Cu familia sau copiii dvs

Este o afacere foarte personala de oferit unor straini completi. Mai bine salvati fotografiile de familie sau fotografiile cu copiii pentru mai tarziu (si pentru persoanele care merita sa cunoasca aceste informatii).

5) Cu filtre de pe Snapchat

A disparut fascinatia filtrului fata de catelus sau a aruncarii unui curcubeu. Aceste fotografii ar trebui sa fie salvate pe camera foto… sau pe Snapchat, daca inca esti  Snapchat.

6) Fotografii cu ochelari de culoare inchisa si sapca

Sau, in caz contrar, pentru noua entitate de intalnire cu pandemie, folosind masti de fata. Desi cu totii aratam super galanti cu ochelari intunecati, va exista o impresie mai buna despre cum esti daca arati cu fata plina in toate fotografiile tale – adica poti pune o poza cu  soarele tale.

Fotografii pe care TREBUIE sa le incarcati in aplicatiile de intalniri

1) Prim-planuri

Desi genereaza dezbateri, selfie-urile (bine facute si cu rezolutie buna) sunt castigatoare intre  glisare  si  glisare. Este de apreciat sa vezi clar chipul unei persoane cu totul ciudate si super dragut!

2) Zambind

Ok, acest punct este evident, dar inainte de a spune nu, stiam deja, 87% dintre utilizatorii Hinge sunt mai interesati sa scrie unei persoane care zambeste in fotografiile lor.

3) Din calatoriile tale

Fotografiile tale de calatorie reprezinta o modalitate grafica de a arata ca esti interesat de alte culturi si ca nu spui nu unei iesiri cu adrenalina si emotie. Nu trebuie neaparat sa fie alte locuri din lume, cu faptul ca apari ca turist in propriul tau oras este destul de castigator.

4) Bine imbracat sau ingrijit

Nu ar trebui sa le transmitem asta pentru a nu se prezenta la intalniri purtand tricourile echipei de fotbal? Ei bine, a fi ingrijit in fotografii poate fi luat ca o  rochie pentru succes.

5) Cu animale de companie

Cui nu-i place sa vorbeasca despre animale de companie? Multe puncte in favoare daca iesi cu catelul tau, te vei arata ca o persoana fericita si afectuoasa.

6) Profita de ora de aur

Aceasta poate fi o  poza bonus,  pentru ca sincer  ora de aur  ne favorizeaza pe toti. Intr-o analiza acestea sunt fotografiile care sunt percepute ca fiind cele mai atractive, asa ca poti adauga unul dintre portretele tale sau intr-un colt de oras.