Data viitoare cand cineva iti va spune semnul zodiacal, vei putea sti care sunt cele mai ascunse fantezii sexuale ale lui, nu ne crezi? Astrele ne spun altceva.

BERBEC:  Jocuri sadice

Berbecii sunt infometati de putere in pat, in special femeile. Esti unul dintre cei carora le place sa lege baietii de pat si iti place sa-i calaresti de parca ar fi poneiul tau preferat.

TAUR:  In aer liber

Taurul iubeste pamantul si mirosurile naturii. Nu e de mirare ca iti place sa faci sex in aer liber. Evident, intr-o padure ar fi prima ta optiune, dar daca locuiesti in oras, oriunde te-ai afla in aer liber este bine.

GEMENI:  Jucarii si gadgeturi

Gemenii sunt un semn al dualitatii si fiind un semn de aer, sunt foarte mentali, adica le place sa faca si sa vada in acelasi timp. De asemenea, le place sa incorporeze jucarii si gadgeturi in relatie. In acest fel, poti sa experimentezi si sa iei note mentale in timp ce iti urmaresti partenerul.

RAC: Joc de  rol

Desi nu sunt cel mai murdar semn din zodiac, Racii le place sa joace de rol. Ei se vor imbraca in scoala gata sa fie pedepsiti de profesorul lor pentru ca au gresit temele. Poate ca nu o accepta, dar le place sa joace rolul pasiv.

LEU:  Fa porno

Leul se asteapta ca partenerul sau sa fie supus, ei trebuie sa fie vedeta noptii. Le place sa straluceasca asupra tuturor si, desigur, dormitorul nu face exceptie. Leul transforma orice act sexual intr-o productie cinematografica cu lumini, sunet, costume si un aparat de fotografiat.

FECIOARA:  Pedeapsa sexuala

Fecioara nu este atat de friguroasa pe cat credea toata lumea. Cele mai murdare fantezii ale sale sexuale sunt legate tematic de reputatia sa conservatoare. De exemplu, daca o Fecioara simte ca se bucura prea mult de sex, va incorpora pedeapsa in rutina ei.

BALANTA:  Da si ia

Cele mai multe dintre fanteziile sexuale ale unei Balante sunt rafinate si elegante. Fiind semnul egalitatii, Balanta se va concentra pe a da totul in pat si se va astepta totul in schimb.

SCORPION:  Inalta tensiune

Acest semn va avea mai multe cunostinte despre anatomia ta decat propriul medic si ginecolog. Scorpionul va va invata adevaratul sens al orgasmului, asa cum nu l-ati cunoscut niciodata. De asemenea, le place sa provoace durere partenerilor lor si sa-si indeplineasca fanteziile de supunere si dominatie. Nu uitati sa aveti un cuvant sigur pentru a opri jocul, deoarece Scorpionul este 100% in rolul sau.

SAGETATOR:  Mai multe cupluri

Pana cand Sagetatorii si-au pus partenerul in pat, s-au distrat deja cel mai mult, motiv pentru care le place sa cunoasca oameni noi si sa se implice sexual cu ei. Problema este ca pot deveni prea posesivi cu partenerul lor, dar isi doresc propria libertate.

CAPRICORN:  Sadism simulat

Capricornii sunt ciudati in pat. Nu au nevoie de preludiu pentru a se incalzi pana la 100%. Capricornul iubeste puterea, dominatia si controlul. Le va placea sa-si pedepseasca partenerul cu bice si mai mult pentru a obtine un nivel maxim de entuziasm.

VARSATOR: Erotism  experimental

Varsatorii sunt inventatori si sunt mereu plini de curiozitate. Sunt legati de teme sexuale prin ceea ce le place sa vada si sa faca, ca si cum ar fi un om de stiinta intr-un laborator. Majoritatea Varsatorilor vor experimenta totul in pat.

PESTI: Sa daruiasca

Pestilor le place sa daruiasca si simt ca au nevoie de ei. De aceea, in sex nu spun aproape niciodata nu noilor experiente. Le place sa-i ofere iubitei lor ceea ce isi doresc.