scoolAlegerea tinutei pentru scoala este una dificila, deoarece trebuie aleasa cu grija, insa cu ajutorul acestor sfaturi de mai jos puteti obtine un look elegant dar si casual in acelasi timp. Alegerea tinutei potrivite este un must, in special pentru fetele care vor sa fie in pas cu moda.

Tendintele modei se schimba in fiecare an, prin urmare, daca doresti sa fii trendy si sa devii admirata pentru un simt al modei dezvoltat, este important sa tii pasul cu aceste schimbari. Tendintele pentru toamna/iarna 2013/2014 in ceea ce priveste outfitul pentru scoala sunt menite sa iti permita sa-ti exprimi frumusetea si stilul in functie atat de varsta, cat si de ocazie.

Este bine cunoscut faptul ca adoptarea propriului stil de moda este o necesitate daca doresti sa subliniezi personalitatea, dar, de asemenea, trebuie sa tii cont de faptul ca trebuie ca adaptarea stilului la politica scolii este o necesitate. Tinuta pentru scoala nu trebuie sa fie plictisitoare insa nici vulgara sau nepotrivita.

Tendintele pentru toamna-iarna 2013-2014 sunt menita sa permita fetelor sa arate uimitor chiar si la scoala. Noile tendinte prezentate pe podiumurile de moda sunt o mare sursa de inspiratie pentru alegerea garderobei scolare, de aceea, in ideea de a face alegerile potrivite, am selectat mai jos cateva idei de tinuta de unde te poti inspira.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here