Ce spun statisticile despre relatia in trei? Sub ce procente se incadreaza infidelitatea in lume? iti spun eu. Conform unui studiu facut de Associated Press, tinerii intre 18 si 25 de ani sunt mai predispusi infidelitatilor in cuplu. Daca te  intrebi cine insala mai des, femeia sau barbatul, Associeated Press sustine ca femeile calca stramb la fel de des ca si barbatii. No comment!
Un studiu realizat in Germania si publicat in cotidianul “Evenimentul zilei” sustine ca trei din patru femei s-ar cupla cu iubitul celei mai bune prietene. Numai opt din zece barbati ar tanji la iubita prietenului lor.

Un studiu efectuat la revista “Playboy Magazine” sustine ca 75% dintre barbatii interogati au recunoscut ca au ajuns in pat cu unii colegi sau prieteni. 65% dintre femeile interogate recunosc acelasi lucru.

Ti-ai insela prietenul cel mai bun?

“Totul depinde de circumstante si de gradul de prietenie cu respectivul amic. Dar orice s-ar intampla, si daca as face efectiv asta, cu siguranta nu as putea sa ma gandesc la ceva serios pe viitor cu o astfel de femeie, caci nu ar fi o partenera de incredere. Cum l-a inselat pe prietenul meu cu mine, ma va insela in viitor pe mine cu altcineva. E un joc periculos, mai bine il evit.” Andrei, 21 de ani.

“ Daca imi este prieten apropiat, nu i-as face asa ceva. In caz contrar, cred ca nu as zice pas unei relatii “one night stand”. Bineinteles ca daca s-ar intampla ceva intre mine si iubita lui nu i-as spune acestuia. Consider ca nu eu sunt vinovatul, ci mai degraba ea. Ea a fost marul discordiei si cu siguranta nici relatia celor doi nu va dura. O astfel de femeie nu este fidela din nascare.” Cristian, 20 de ani.

Vorba lui Steve Martin “ Cand un barbat iti fura femeia, nu exista o razbunare mai mare decat sa-l lasi s-o pastreze el.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here