Este atat de simplu sa iubesti cand esti adolescent… Este mult mai usor, imi spune un prieten. Iubirea nu are varsta dar cu cat inaintezi in ani parca aripile dragostei ti se scurteaza treptat pana iti sugruma definitiv pofta de libertate. Devii mai profund si continui sa cauti dragostea sau sa o asiubirea-are-varstatepti sa-ti apara in prag, dar nu mai ai curaj sa te aventurezi intr-un joc nebun pe care la o varsta mai frageda l-ai fi riscat fara sa-ti para rau. Fiorii iubirii parca se aduna toti intr-un cocon protector si cu fiecare an care trece se transforma in intelepciune. Si cum oare sa te indragostesti de nebun cand intelepciunea varstei pune monopol pe instinctul tau visator…

Trec anii si odata cu ei pictam portretul celui care dorim sa ne fure inima. Schitam deja in mintea si sufletul nostru figura robot si asteptam sa o intalnim oglindindu-se perfect la cineva din jurul nostru. Daca ieri ne-am fi indragostit intr-o clipa de un zambet sau o privire, astazi pana la iubire asteptam sa deslusim secretul din spatele celui care ne zambeste sau ne priveste. Si nici nu mai apucam sa explodeze focul de artificii in inima noastra cand deja ne trezim ca nu ne mai pasa…,Sau din contra ne punem prea multe intrebari incercand sa aflam enigma… Dar iubirea trebuie traita, nu inteleasa.

Emotiile din contra, nu te parasesc la nicio varsta si ar trebui sa le privim ca pe un semnal de alarma ca iubirea este sentimentul care nu moare niciodata. Si o clipa traita cu inima de adolescent imbracat in matur nu iti anuleaza existenta, ba dimpotriva iti demonstreaza ca traiesti cu adevarat indiferent de varsta…Ca esti viu si te poti bucura in voie de unul dintre darurile cele mai de pret cu care am fost inzestrati….,Iubirea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here