Dragostea mi-a schimbat viata. Si nu a facut-o doar o data, ci cu fiecare dintre ocaziile din existenta mea in care m-am indragostit. Iubirea a fost intotdeauna capabila sa faca cele mai neasteptate minuni.

Acum, cand vorbesc despre iubire si despre capacitatea ei de a schimba viata oamenilor, intra in joc si frangerea inimii, care este un bun declansator pentru a distruge existente daca ii permiteti sa va domine inima si mintea.

Dragoste si durere de inima, doua fete ale aceleiasi monede

Din pacate, in cele mai multe cazuri, dragostea poate ajunge, de asemenea, legata de lipsa iubirii . Cu toate acestea, nu ar trebui sa ne gandim la ea ca la o problema, ci ca la o fata a monedei care nu trebuie sa fie intotdeauna cea predominanta.

Nici absenta si nici timpul nu sunt nimic atunci cand iubesti.

Este evident ca atunci cand te indragostesti de o persoana, totul pare perfect si minunat . Simti ca mergi fara sa atingi pamantul si lumea intreaga este mai frumoasa, mai bucolic si mai idilic decat parea inainte. Dintr-o data, gasesti o persoana care este perfecta pentru tine. Te intelege in tot ceea ce faci si spui, te sustine mereu, respiratia lui nu miroase si se pare ca nu exista niciun defect in fizicul si felul lui de a fi.

Cu toate acestea, este evident ca acesta nu este ceva care dureaza pentru totdeauna. De-a lungul timpului, observi ca aceasta persoana candva minunata are propriile probleme , poate ca sforaie noaptea si uneori face lucruri pe care nu le intelegi.

In orice caz, este important ca capacitatea ta de iubire sa nu scada pentru simplul fapt ca celalalt este o fiinta umana, cu mizerile si maretia lui, asa cum avem toti.

Chiar si asa, este posibil sa descoperi ca dragostea vietii tale nu este perfecta, sau sa simti in fiecare zi ca relatia ta se deterioreaza, dar nu trebuie sa fie un obstacol pentru a parasi totul. Pur si simplu trebuie sa lupti cu armele pe care le ai pentru a mentine flacara vie .

Dar, daca ai folosit tot ce ti sta in putere pentru a-ti continua relatia si nimic nu functioneaza, atunci soseste momentul critic al durerii de inima , care te acopera peste tot ca o patura de abanos inchis si face totul mult mai trist, dezolant si deprimant. Si vine momentul in care vei fi realizat ca dragostea ti-a schimbat viata . Acesta este momentul in care veti vedea daca sunteti cu adevarat capabili sa va uniti si sa priviti viitorul cu speranta.

Dragostea este deschidere, in timp ce lipsa iubirii te blocheaza pe tine insuti

Strangerea inimii va poate face sa va apropiati de voi insiva , recastigand puterea pentru a fi mai neincrezator, prudent, protector si alarmist. Data viitoare cand dragostea va aparea la usa ta, vei merge cu precautie, cu armura bine echipata… si s-ar putea sa ratezi o oportunitate minunata.

Pentru ca iubirea este deschidere, fericire, bucurie si speranta . Si daca lipsa iubirii te face sa nu ai din nou incredere de teama sa nu fii ranit, in realitate esti persoana care iti face cel mai mult rau, din moment ce nu esti sincer cu inima ta si jignesti alte fiinte. de frica pura, desi poate ca totul in sufletul tau striga sa-ti asumi un risc.

De aceea iubirea este capabila sa-ti schimbe viata . Pentru ca atunci cand traiesti cu dragoste foarte prezenta, nu esti atat de preocupat sa te protejezi, dar esti total deschis sa fii fericit, oferindu-ti inima celor care stiu sa o castige si sa o merite si privesc viitorul cu speranta in timp ce traind un cadou fericit.si stralucitor.

Te iubesc sa te iubesc si sa nu fiu iubit, pentru ca nimic nu ma bucura la fel de mult ca sa te vad fericit.

A trai indragostit si a-i permite sa iti schimbe viata nu inseamna a fi indragostit permanent, ci a fi dispus sa o traiesti, sa o primesti si sa o simti cu fiecare por al pielii tale. A lasa dragostea sa-ti schimbe viata inseamna sa nu te inchizi de experientele pe care le pastreaza pentru tine , ci sa o lasi sa apara in inima ta si sa o umple de bucurie si fericire, chiar si atunci cand ai fost ranit.

Nu ramane doar cu cei rai si traieste in spatele unei carapace de frica si minciuna. Lasa dragostea sa intre in inima ta si sa-ti schimbe viata , pentru ca sunt multi oameni buni si iubitoare care sunt dispusi sa te faca fericit.