Fiecare dintre noi avem diverse fantezii legate de viata sexuala. O mare parte tind sa tina aceste fantezii sexuale ascunse, si acest lucru poate dauna cuplului. Timiditatea, frica ascunsa ca partenerul si-ar putea forma o parere gresita despre persoana alaturata, sunt doaLenjeria sexy in cuplur cateva motive pentru care aceste fantezii erotice nu ies la suprafata.

A fost o perioada in care societatea iti impunea o astfel de gandire si acest lucru se observa la nivel de cuplu. Exemplu o fac relatiile intre parintii nostrii care de cele mai multe ori sunt inexistente din multe puncte de vedere.

Surprinderea mare este aceea ca o mare parte a clientelor magazinului www.newgirl.ro sunt femei trecute de 40 de ani, ceea ce ne bucura. Aceste femei au putut tine pasul cu dezvoltarea societatii si singure au ajuns la concluzia ca relatia de cuplu trebuie “intretinuta”, si daca nu se iau masuri ea se poate destrama.

Lenjeriile intime sexy si costumele fantezie fac parte din micile delicii ale vietii sexuale. Flacara sexualitatii trebuie aprinsa si mentinuta in timp, si de aceea colectiile prezentate de www.newgirl.ro sunt alegerea ideala atat pentru ea cat si pentru el.

Cum te simti ca barbat cand ajungi acasa si iti gasesti partenera ca te asteapta intr-un dessu sexy si cum te simti ca femeie, cand vezi dorinta din ochii barbatului atunci cand te priveste?…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here