Schimbandu-si stilul de machiaj odata cu sezonurile este ceva la fel de natural ca schimbarea garderobei, si rimelul nu face o exceptie. Din moment ce vremea rece se apropie si iti schimbi garderoba de vara, asa trebuie sa iti schimbi si machiajul. Pentru ca rimelul ar trebui sa fie inlocuit la fiecare 3 luni sau mai putin, schimbarea lui odata cu anotimpurile pare o alegere normala. Iata cateva sfaturi pentru alegerea rimelului potrivit pentru toamna.
Toamna este anotimpul in care incepeWoman eyem sa facem tranzitia de la zilele mai lungi la zilele mai scurte, de la zilele calduroase la zilele mai putin calduroase si ploioase, de la nuantele vii ale verii la cele mai putin pastelate ale toamnei. Multe dintre noi stralucesc chiar si pe timp de toamna si culorile in machiaj ar trebui sa reflecte asta. Genele false, in cazul in care folositi unele, se schimba si ele, in functie de preferinte.
Atunci cand iti cumperi un nou rimel, adu-ti aminte ca nu este neaparat necesar sa il cumperi pe cel care iti va da look-ul pe care ti-l doresti, ci pe cel care vrei sa il folosesti. Daca scopul tau este sa iti faci genele sa aiba mai mutl volum, opteaza pentru unul cu o perie mai densa, in timp ce o perie mai mica te va ajuta sa ajungi la colturile ochilor, iar una subtire te va ajuta sa separi genele si sa previi alipirea lor.
Nuanta rimelului ar trebui sa fie inchisa. Recent, trendurile s-au indreptat catre machiajul gen smoky eyes. Din acest motiv este bine sa alegeti cel de culoare neagra. Va va ajuta sa obtineti look-ul pe care il doriti. Rimelul maro complimenteaza foarte bine ochii caprui si nuantele de maro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here