Ce-ati zice de o portie de carnati de vanat, jambon traditional sau muschi de porc semicrud? Sau daca v-ati delecta cu o portie de pulpa de vitel umpluta sau cu o bucatica de miel la cuptor cu rozmarin in baie de vin alb? Sau daca ati strecura in dieta o gustare din pulpa de porc impletita?

Cu siguranta, v-ar incanta papilele gustative si catevRetetele traditionale trezesc amintiria feliute de muschi semicrud de vitel! Si daca ati constata ca toate aceste bunatati sunt facute din ingrediente naturale, fara E-uri sau conservanti?

Dar daca ati mai afla ca materia prima – carne proaspata provenita de la producatorii locali care cresc animalele doar cu hrana naturala, condimente chiar din gradina producatorului – este preparata doar prin metode naturale precum afumarea cu lemn de fag sau de cires?

Ei bine, pur si simplu ati strecura in meniul zilnic doar alimente suta la suta naturale si ati intra in randurile celor care mananca inteligent, in spiritul care domina farfuriile pamantenilot. O fac de ani buni englezi, francezi si spanioli, iar sursa de hrana sanatoasa este Bucovina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here