In mod clar, tu nu esti genul care sa iti minti prietenele. Insa uneori exista situatii in care o mica minciuna poate face mai mult bine decat te-ai putea astepta. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca te poti scoate la anumite faze.

Vai ce rau imi pare ca nu pot veni cu tine la concertul asta rock! Dar tocmai acum ai mei m-au rugat sa raman cu fratele meu mai mic acasa pentru ca ei stau peste program la serviciu.

Da, am un autograf de la Tudor Chirila. Ne-am ciocnit intr-o zi pe strada si a ramas impresionat de farmecul meu, asa ca mi-a dat un un autograf?

Fusta ta verde cu buline? Nu mai e la mine, in mod sigur! Stiu sigur ca ti-am dat-o acum doua saptamani.

Rochia asta iti place? Sincer, nu cred ca iti vine bine culoarea. Mai bine nu ne mai uitam. Si mi se pare si cam scumpa. ( Trebuie neaparat sa renunti la ea, pentru ca este fix ce-mi doream!)

Stiu ca am intarziat foarte mult, dar nu eu sunt de vina ca tocmai acum a fost ambuteiaj.

Pentru biletele astea la concert n-am sta o secunda la coada. Am un prieten care face parte din staff.

Nu, stai linistita, iubitul tau nu se da la mine, vrea doar sa-l ajut sa organizam o petrecere surpriza de ziua ta. Cum, nu e ziua ta luna asta? Ce mincinos!

N-am mai pus gura pe ciocolata de o saptamana. A, ciocolata asta nu e a mea, ci a verisoarei mele mai mici. Am stat cu ea aseara ca babysitter si pus-o, din greseala, la mine in geanta.

Mi-ar placea sa dau acum bani pentu cadoul Danei, insa ai mei m-au pedepsit saptamana asta si nu mi-au dat bani de buzunar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here