Camasa este un element care se poate combina cu usurinta cu alte piese shvestimentare. Pentru toamna/iarna 2013 , designerii au lansat noile colectii de camasi pentru femei. Designul acestor modele se bazeaza pe tendinta principala a sezonului, cum ar fi minimalismul retro, materiale texturale , culori reale si imprimeuri.

Camasa cu guler mic este cel mai popular stil de camasa în aceasta iarna toamna. În noile colectii , designerii ofera modele cu guler mic , cum ar fi o camasa polo , camasi extra-lungi, modelul cu sau fara guler si modele mai sofisticate cu maneci voluminoase. Camasa alba în stilul traditional barbatesc revine ca o tendinta fierbinte in noul sezon. Pentru toamna iarna 2013, designerii ofera aceste camasi în mai multe stiluri de la retro la eclectism. Sunt adesea combinate cu fuste sau pantaloni.

Camasile feminine si romantice in diferite modele sunt, de asemenea, o tendinta hot. Acestea vin intr-o gama completa de culori , de la cele populare, cum ar fi alb , negru , gri , bej , visiniu , culori pastel de roz si albastru, culori bogate de sezon , cum ar fi verde-smarald, rosu , albastru si violet.

Combinatiile de culori contrastante si diferite nuante metalice sunt ,de asemenea, culori la moda . Aceste culori speciale se concentreaza adesea pe guler si mansete. Imprimeurile, modelele florale si abstracte, dungile si alte printuri geometrice sunt  foarte populare.

1 2 3 4 5 6

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here