TU esti filmul meu de iubire! EU sunt partea care completeaza filmul nostru de iubire. Nu ma consider si eu la fel ca tine un actor principal tocmai pentru ca te iubesc! Nu as vrea si nu as putea sa ma simt pe acelasi loc cu tine…Nu am cum sa vad lucrurile asa cand tu esti in ochii mei O femeie ii spune barbatului ce isi doreste...,dar depinde cumlumina,speranta,fericirea…TOTUL!Chiar daca se spune ca intre 2 trebuie sa fie egalitate….nu pot vedea astfel,pentru ca eu nu sunt totul pentru mine.In comparatie cu tine eu nu sunt nimic,si e de vina iubirea din mine pentru ceea ce simt. Sunt oarba de iubire, sunt in vraja ta total pentru ca te iubesc cu adevarat.

Poti arunca cu pietre in mine poti sa imi faci rau oricand,eu voi sta acolo asa la pieptul si la inima ta.Nu am realizat dar asta inseamna sa iubesti.
Daca la inceput ma bucuram de acei fluturasi in stomac si acele priviri…asta era doar inceputul…acum insa am invatat sa te iubesc cu adevarat.Sa te simt o parte din mine,sa simt ca si cum eu am fost cea care ti-am dat viata,te-am nascut din trupul meu…pentru ca trupurile noastre cand se ating simt ca sunt un intreg,o singura piele, o singura fiinta.


De aceea orice as indura,orice suferinta TU o meriti pentru ca tu esti viata mea..
Dependenta de iubire?DA!Dependenta de tine?DA!Dependenta de povestea si filmul nostru de iubire?DA! Sunt dependenta intr-un totul de tine si de tot! Cum se spune…tu esti drogul meu…si eu am nevoie de tine…Nu stiu daca as putea sa ma vindec sa nu mai am nevoie de doza mea zilnica…insa nici nu vreau sa stiu daca pot.As avea vointa pentru ca sunt o persoana puternica,dar am mai mare vointa sa indur greul alaturi de tine.Cand iubesti nu poti si nu trebuie sa fugi la primul avertisment de nefericire…Abia acum astazi invat sa explorez cu adevarat iubirea.Pentru ca doar iubindu-te sunt mai puternica decat ma stiam pentru ca doar cu tine alaturi e viata mai frumoasa si mai usor suprtabila…doar cu tine alinarea sufletului meu!

Ti-am marturisit ca tu esti totul iar eu ma simt un nimic,corect si asa si este,dar ca sa putem face lucrurile sa functioneze trebuie ca si gandirea ta sa fie la fel ca a mea. Cum poti sa faci asta? Doar iubindu-ma la fel cum te iubesc si eu. De aceea iubirea noastra nu are cum sa dea gres. Daca amandoi simtim la fel nu are cum sa gresim…Nu putem pentru ca am fi dependenti unul de celalalt!Eu de TINE tu de MINE!
Am fi doar noi 2 ; ce poate fi mai frumos de atat ?

Iar acum,spune-mi iubitul meu….ma accepti te rog in acesti film al nostru de iubire…?Daca este un film cu un final fericit iti jur iti promit ca o sa imi dau toata silinta sa aiba cele mai picante intamplari si sa exploram romantismul la maxim…insa…daca stii de pe acum ca filmul este foarte scurt si cu un final trist,atunci…lasa-ma sa caut mai bine actorul principal…..
Doar asa o sa pot realiza cat de curand filmul vietii mele!Filmul cu NOI….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here