Pentru a te simti bine in bratele unui baiat, e obligatoriu sa il iubesti? Unele dintre voi gandesc ca da, altele insa considera ca iubirea nu e absolut necesara in aceasta ecuatie. Tu in ce categorie te incadrezi?

Esti o romantica incurabila. Pentru tine iubirea este “conditia absoluta” pentru a face sex. Ai nevoie sa fii indragostita pentru a te darui. Tu inchizi ochii cand iubitul tau te saruta si esti genul care pastreaza toate mesajele. Adori sa faci dragoste, dar numai cu baiatul pe care –l iubesti, sa stii ca esti a lui, sa stii ca e al tau, sa ai incredere in relatia voastra si in iubirea voastra. Iar in perioadele de singuratate n-ai putea face compromisul de a avea o relatie strict sexuala. Daca nu-ti bate inimioara, nu-ti tresalta nici trupul!

Esti senzualitatea in persoana. N-ai nevoie de un filtru de iubire  pentru a-ti face de cap. Iti place sa te bucuri de toate deliciile amorului fizic. Esti o tipa generoasa si gata sa-ti impartasesti pasiunea ori de ori e cazul. Iar cand te indragostesti nebuneste, e de bine si pentru tine si pentru el. Atentie! Un barbat nu e numai un corp ce trebuie consumat, un instrument al placerii tale.

Esti o adevarata exploratoare. Iti place noutatea si esti gata sa experimentezi la greu tot ce iti iese in cale. Cand iubesti, vrei ca el sa te surprinda mereu in pat, iar cand esti solo, nu vezi de ce nu ai putea simti bine in compania unui baiat superb! Din pacate ti se intampla sa zici “da”  si pentru ca nu mai indraznesti sa refuzi, de teama sa nu pari o fetita. Nu uita ca poti face dragoste fara sa iubesti, dar nu poti face dragoste fara sa simti placere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here