Care-i faza cand intai flirteaza cu tine, apoi nu te mai baga in seama? Nu sunt decat trei explicatii posibile: the good, the bad & the ugly.

Mai intai explicatia BAD. Unii baieti pur si simplu flirteaza in mod natural cu orice purtatoare de sani care le iese in cale (mai putin cu mama lor). Pentru genul acesta de baiat flirtul nu este doar un preludiu, ci este un mod de a se distra in viata de zi cu zi. Faptul ca te ignora dupa ce a flirtat cu tine nu este un semn prea grozav si inseamna ca pur si simplu atentia lui s-a indreptat spre o alta fata cu care flirteaza momentan.

Dar nu te intrista, iata si explicatia GOOD. Nu exista chiar atat de multi baieti care flirteaza non-stop in mod natural, ei fiind cu mult depasiti numeric de mutre pline de cosuri care stiu sa flirteze cam cu rafinamentul unui tractorist. Asa ca daca baiatul a flirtat cu tine, fii sigura ca a fost un efort si pentru el. Daca nu flirteaza cu tine ori de cate ori te vede, poate fi din cauza ca uneori ii pari atat de sexy ca-l sperii si devine timid. Ba chiar i s-ar putea parea uneori ca tu esti cea care il ignori.

Un alt motiv pentru care nu flirteaza cu tine de fiecare data ar putea fi ca se simte prost din cauza ca mai este cineva de fata: prietenii sai, fosta iubita sua poate chiar profu` de fizica.

Sau poate ca se joaca cu tine, ceea ce e un semn promitatore, chiar daca momentan e enervant. In cazul acesta o face doar pentru ca e istet (pe bune) si stie ca in felul acesta se face si mai dorit. Plateste-i cu aceeasi moneda, facandu-te si tu uneori ca nu-l vezi. Daca te place, sigur va sesiza nonsalanta ta.

Iar in sfarsit explicatia ugly. E posibil sa nu te placa si sa fi flirtat cu tine doar pentru ca a pus pariu cu cineva. Oricum, daca lucrurile stau asa, loserul asta chiar nu te merita, nu crezi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here