.!.

poz Nu spun ca este ceva iesit din comun, avand in vedere ca si noi, femeile, avem pozitii preferate (pozitii sexuale in care ajungem mai repede la orgasm). Prin pozitiile lui va incerca sa iti acorde maximum de placere tie, va incearca sa iti arate ca orice pozitie poate fi placuta.

download The Brothers Solomon buy Buzz Lightyear of Star Command

Fanteziile, in marea lor parte, sunt legate de dominare, unde el este pasiv, iar tu iti faci de cap cu el. Ii place sa fie calarit bine. Sa te vada in toata splendoarea ta deasupra. Sa aiba loc sa iti mangaie sanii, dar sa ii si vada. Penetrarea maxima ofera senzatii intense. Lui ii place ca ea sa stea desupra pentru ca ii lasa controlul. Asta nu inseamna ca stai ca lemnul dedesubt. Stiai asta oricum. Daca vrei sa diversifici putin, intoarce tipa cu spatele spre tine, dar in aceeasi pozitie.

O alta pozitie placuta este cea in care stai la marginea patului, picioarele sunt jos (in genunchi) si restul corpului se sprijina pe pat. Un fel de capra. Pozitia sexuala variatie a capritei o adaptezi in functie de mobilierul peste care dai. Singura conditie este sa nu fie inalt mobilierul. Odata ce te asezi, iti desfaci picioarele in functie de cum simti sau cat vrei sa simti (sau sa oferi). Sau lasa corpul sprijinit de mobilier (pat, fotoliu, etc) si ridica fundul cat mai sus….ca sa fii pleznita!

In aceeasi ordine de idei, le place ca tu sa stai deasupra dar pe vine (cum ai sta pe scaun, asa sa stai in/pe el). Miscarile le faci tu, ca esti stapana acum. Jocurile cu penetrarea tot tu le stabilesti. Cu putin exercitiu vei trece si de eventuala febra musculara. Insa senzatiile merita….

Femeia capra ramane insa preferata barbatilor. Nu degeaba este des intalnita in filmele porno. Cand vine vorba de scenarii salbatice de sex, barbatul este cel care face legea. Este placuta deoarece ofera penetrare adanca, iar pana la orgasm nu este cale lunga. Ca si dezavantaj este faptul ca nu exista contact eye, insa raman celelate parti de mangaiat.

Despre pozitia 69 nu spunem prea multe tocmai ca satisfactia este garantata in ambele cazuri. Incercati si lateral aceasta pozitie.

Daca barbatul nu are satisfactie maxima intr-o anume pozitie, va inventa una sau te va pune in acea pozitie care ii place dar in care si tie sa iti ofere un orgasm de neuitat.

In cazul in care preferati o alta pozitie de maxima intensitate, sau stiti ca barbatul o prefera, impartasiti-ne ideea….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here