Probabil l-ati vazut pe cateva profiluri de Facebook. ‘Intr-o relatie complicata.’ Probabil ca te-ai intrebat ce a insemnat pentru o persoana sa fie intr-o relatie complicata. In acest articol, va vom ajuta sa vedeti exact ce inseamna si, de asemenea, va vom arata semne ca sunteti intr-o relatie complicata.

Cand este complicata o relatie

Contrar a ceea ce cred oamenii, o relatie complicata nu este una in care unul sau ambii parteneri se insala unul pe celalalt. Exista multe relatii in care un partener il inseala pe celalalt si adesea lucrurile raman stabile. 

Cel mai bun mod de a pune acest lucru este o relatie complicata este una care este instabila de cele mai multe ori. Este o relatie care trece prin ganduri secundare – nu de catre un partener, ci de catre ambii parteneri. 

In momentul in care ambii parteneri incep sa ia in considerare sa plece, dar nu pleaca inca, se afla intr-o relatie complicata. 

Iata ce inseamna cand cineva spune: „Sunt intr-o relatie complicata”.

Inseamna ca se gandesc sa se paraseasca unul pe celalalt. Adesea, se parasesc unul pe altul. Dar sunt momente, si putine, cand oamenii din relatii complicate continua sa repare lucrurile. Am vazut asta intamplandu-se de multe ori. Aceasta ne duce la a doua intrebare.

Relatiile complicate se termina intotdeauna? 

Ei bine, raspunsul este: Nu. Relatiile complicate nu se termina intotdeauna. Exista cateva relatii complicate care au nevoie de ceva mai multa munca. 

Daca aceasta munca este depusa, atunci se poate astepta ca, cu siguranta, lucrurile sa inceapa sa mearga bine.

De obicei, nu este cazul, oricum, mai ales daca exista un caz subiacent de inselaciune.

Am descoperit ca inselaciunea este unul dintre lucrurile majore care ajunge sa puna cutitul direct in inima unei relatii complicate.

Sunt intr-o relatie complicata?

Nu stim sigur. Dar suntem increzatori ca veti putea raspunde singur la aceasta intrebare la sfarsitul acestui articol. Asa stii ca te afli intr-o relatie complicata: 

1. Amandoi inselati sau aveti planuri

Acesta este unul dintre cele mai mari semne ca esti intr-o relatie complicata. 

Trisarea este o problema care abia apare in relatiile care merg bine. 

Daca partenerul tau te-a inselat si nu arata remuscari pentru acest lucru, sau arata ca nu arata prea mult pentru a-ti arata ca nu se va mai intampla niciodata, atunci sunt sanse: te afli intr-o relatie complicata. 

2. Exista altcineva

Asta e adevarul. In momentul in care altcineva apare in relatia ta, atunci sunt sanse ca relatia sa fi intrat in faza sa complicata. 

Acest lucru este valabil mai ales daca femeia se vede pe altcineva. 

Iata de ce: femeile nu sunt atat de asemanatoare barbatilor. 

Multe femei nu considera sexul ca pe o activitate, ci ca pe un mijloc prin care cineva se deschide spre placere. 

Pentru multi barbati, este doar sex. Nu sunt atasate. Este doar sa cocoseasca pe cineva. 

Dar pentru femei, nu este doar sex. Este o activitate care trebuie sustinuta cu emotii. Daca femeia ta te insala si totusi insista sa nu rupa contactul cu celalalt tip, imi pare rau, dar relatia ta pur si simplu s-a complicat. 

De obicei, nu ai nimic de facut atunci cand se ajunge in acest punct, deoarece vorbind cu altcineva inseamna ca nu mai ai atat de mult loc pentru tine in viata ei.

3. Amandoi puteti merge saptamani fara sa vorbiti unul cu celalalt

Daca amandoi puteti trece foarte mult timp fara sa vorbiti unul cu celalalt, dar continuati bine cu viata voastra, atunci este un mare semn ca relatia voastra a intrat in faza sa complicata. 

Ca amandoi puteti continua atat de mult fara sa vorbiti unul cu celalalt este un semn ca ambele voastre pot merge bine si nimic nu se va schimba. 

Daca asta continua mult timp, relatia va muri intr-o zi. Amandoi va veti trezi si va dati seama ca nu mai sunteti intr-o relatie. 

4. Te-ai despartit si te-ai impacat inainte

Daca te-ai despartit de partenerul tau, dar ai reusit sa rezolvi lucrurile, atunci exista o sansa mare ca lucrurile sa fie mai bine lasate in pace. 

Am vazut ca oamenii care se despart, dar gasesc intotdeauna modalitati de a se intoarce unul la altul, nu sunt atat de indragostiti pe cat si-ar face sa credem. Nu este dragoste. Mai degraba, este un model de atasament nesanatos. 

Trebuie sa incerci cat poti de mult sa inchei lucrurile acum inainte ca lucrurile sa devina din ce in ce mai ciudate. 

5. Profilul lor de Facebook scrie: Este complicat

Profilul lor de Facebook este uneori un anunt. Nu pot numara, intr-adevar, numarul de persoane care au aflat starea relatiei lor doar verificand actualizarile de stare Facebook ale partenerului lor.

Daca, din orice motiv, partenerul dvs. actual isi actualizeaza profilul de Facebook pentru a citi „Este complicat”, va spun ca faceti asta pe cont propriu. In ceea ce ii priveste, esti singur in acea relatie si cel mai bine este sa lasi lucrurile sa fie.

6. Te simti singur

In momentul in care incepi sa te simti singur, s-a intamplat cel mai rau. Acum ai intrat intr-o relatie complicata.

Sentimentul de a fi singur este unul care urmareste aproape fiecare relatie care este pe cale sa se incheie. Daca cititi articolul nostru: „Cand sa plecati dintr-o relatie”, veti intelege mai bine acest lucru. Nimeni nu trebuie sa se simta singur in relatia lui. 

7. Nu vor vorbi cu tine

Daca refuza sa vorbeasca cu tine, atunci aceasta ar trebui sa-ti spuna tot ce trebuie sa stii. 

In timp ce unele relatii complicate ajung sa se imbunatateasca, uneori, este timpul sa pleci.