Unul dintre cei mai frustranti oameni de intalnit este un barbat care este interesat de tine, dar nu arata asta. Adesea, exista intrebari. Cele amare, ajungi sa intrebi Google. Din fericire, ai ajuns la articolul perfect care ofera toate raspunsurile tale. Iata de ce nu pare interesat, desi este.

1. Ii oferiti semnale mixte

Da, ii dai semnale mixte. 

Un barbat care este confuz va alege intotdeauna calea mai usoara: se comporta de parca nu i-ar pasa. Este cel mai sigur lucru de facut si o va face bine. 

Ironia este ca poate nici nu stii ca ii dai semnale mixte. Dar barbatii sunt sensibili la aceste lucruri, mai ales cand inca nu stiu daca sa-ti dea sau nu interesul este o idee grozava.  

2. Nu esti un mare comunicator

Aceasta inseamna ca nu stii ce sa spui de cele mai multe ori si nici nu stii ce ti se spune. 

Pun accent pe „ceea ce ti se spune”.

Este posibil ca semnalele mixte sa fie toate in capul tau. Asta inseamna ca el poate nici macar sa nu-ti arate dezinteres. Poate ca te uiti in locuri gresite.

Am vazut asta de multe ori. Eu il numesc Efectul paralel al interesului. Pentru ca esti concentrat sa vezi un anumit rezultat de la el, in cele din urma il vezi bine. Si ghici ce? Nu este placut. 

3. Te lauzi

Femeile care se lauda sunt un mare steag rosu pentru barbati. Chiar daca acest barbat ar fi putut ignora acest lucru in trecut, permitand interesului romantic sa se strecoare, de-a lungul liniei, ajung sa vada o femeie lauda pentru ceea ce este si incearca sa inabuse tot acest interes. 

In procesul de inabusire, acesti barbati par a fi dezinteresati chiar si atunci cand sunt. Desigur, interesul nu este ceva ce negociem sau asupra caruia avem vreun control. Nu se poate spune doar; Voi fi interesat de aceasta persoana.

Crede-ma in privinta asta: daca vei reduce cat de des te lauzi si vorbesti mai putin despre tine in timpul conversatiilor, vei fi surprins ca aproape tot interesul barbatului va reveni si nu va trebui sa te lase intr-un grup de intrebari.

4. Este evident ca jucati un joc de putere

Barbatii incep sa afle despre jocul de putere pe care il joaca femeile. 

Chiar si femeile ajung sa recunoasca ca intr-adevar joaca uneori un joc de putere.

Daca ii faci evident ca joci un joc de putere, el se va alatura, desigur, pentru a juca jocul. Nu stii ca a te comporta ca si cum nu ar fi interesat de tine, chiar si atunci cand este, este un joc de putere?

5. Faza de seductie dureaza prea mult

Daca ai citit blogul nostru de ceva vreme. Adica cel putin patru articole despre atractie aici; trebuie sa stii ca faza de seductie este o faza care nu poate fi omisa atunci cand barbatii si femeile ajung sa se placa. 

Cu toate acestea, faza de seductie nu ar trebui sa dureze prea mult. Daca se intampla, una sau ambele parti, indiferent cat de interesate sunt una de cealalta, pot deveni obosite. 

Un barbat obosit nu pare interesat de o femeie de cele mai multe ori, chiar daca ea poate fi singurul lucru in minte toata ziua.

Dupa cum am mentionat mai devreme, este modul lui de a-si bloca sentimentele. Barbatii sunt grozavi la asta!

6. El joaca greu pentru a obtine

Acesta surprinde multe femei. Stii ca pana si barbatii joaca greu pentru a obtine? 

Iata cateva scenarii cand joaca acest joc, chiar si atunci cand sunt foarte interesati de o femeie: 

– Femeia este Braggadocios: Dupa cum s-a spus mai devreme, atunci cand o femeie se lauda mult, il va face pe barbat sa se retraga si sa joace si el jocul.

– Au o multime de prieteni comuni: daca tu si el impartasesc o multime de prieteni comuni, el se poate comporta ca si cum nu ar fi interesat, chiar si atunci cand este o modalitate de a evita sa fie reperat.

Stie ca prietenii sai, care sunt si prietenii tai, il pot tachina si il pot face sa se simta mai putin de sine. Deci, el joaca greu pentru a obtine.

– Femeia are foarte multa atentie masculina: nu va dori sa fie unul dintre acei barbati care se indreapta spre tine.

7. Ii este frica de respingere

Un barbat caruia ii este frica sa nu fie respins va incerca tot ce poate sa inabuse sentimentele de atractie pe care le are fata de tine, astfel incat sa nu se lase coplesit de asta. 

L-ai facut sa simta ca va fi respins? Acesta este motivul pentru care s-ar putea sa se comporte asa.

8. Exista Altcineva

Daca exista altcineva in viata lui care ii acorda mai multa atentie decat tine, el poate fi mai inclinat catre aceasta persoana chiar si atunci cand este interesat de tine. 

Acesta este de obicei unul dintre primele lucruri de luat in considerare atunci cand un barbat actioneaza fata de tine intr-un mod care neaga complet ceea ce simte.

Este destul de usor sa stii daca exista sau nu altcineva punand intrebarile potrivite si efectuand miscarile potrivite.

9. Are o banuiala sa stea departe

Daca are banuiala sa stea departe de tine, poate si o va face. 

Aceasta coada poate veni din mai multe directii. Dar de multe ori, nu vei sti niciodata. Nici el poate sa nu stie. 

Asa poate fi afectiunea paradoxala.

10. Cineva vand niste minciuni despre tine

Da, este posibil ca cineva sa vanda minciuni despre tine. Este! Daca este cazul, poate ca nu pare interesat, desi este.