aSauna cu infrarosii, este o noua metoda de a lupta  impotriva celulitei si de a arde grasimile.

Sauna uscata,  combina temperatura ridicata cu razele infrarosii pentru a actiona în profunzime pentru diminuarea tesutului adipos.

„Tratamentul” în discutie se efectueaza individual, asa ca nu ai nevoie nici de „echipament” special si nici nu trebuie sa te lupti cu inhibitiile si sa te simti frustrata ca alte persoane te pot vedea, analiza, critica. Saloanele de remodelare corporala au mai nou în dotare un soi de capsule în care intri cu tot corpul, în afara de cap, care ramâne afara permitându-ti atât sa comunici cu specialistul care te asista dar si sa respiri în voie. În interiorul capsulei se emit raze infrarosii care trec prin epiderma si topesc grasimile.

Pentru rezultate vizibile sunt necesare 12 sedinte, dupa care vei constata o scadere în greutate si diametru si o îmbunatatire extraordinara a calitatii pielii care scapa de aspectul cojii de portocala.
Sauna cu infrarosii este combinata de obicei de catre specialistii în cosmetica si cu alte tratamente de slabit sau remodelare, cu împachetari sau cu electrostimulare astfel încât clientele sa fie cât mai multumite de rezultate si, cel mai important, sa nu le astepte prea mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here