lamaie pentru puncte negre

Punctele negre, de asemenea, cunoscute sub numele de comedoane deschise, sunt mici pete întunecate, care apar pe suprafața pielii. Punctele negre sunt pori blocați (foliculii de păr), în piele, care sunt umpluți cu resturi de piele sau cheratină și sebum, o substanță uleioasă. Punctele negre apar mai ales pe față și pe nas și sunt o problemă comună în rândul adolescenților în special cele cu tenul gras. Punctele negre pot fi numite prima etapă a acneei, înainte ca bacteriile să intre în pori.

Stoarcerea punctelor negre nu este cel mai bun mod de a scapa de punctele negre deoarece acest proces de eliminare a punctelor negre pot infecta pielea și devine inflamată. Îndepărtarea punctelor negre la domiciliu este un mod simplu și ieftin de efectuat.

Lămâia este un ingredient natural, care este eficient în tratarea punctelor negre. Stoarce câteva picături de suc ​​de lămâie într-un castron, adaugă sare și agită amestecul bine. Spală-ți fața cu apă caldă și aplică amestecul pe punctele negre. Lasă pentru aproximativ 20 de minute și spală din nou fața cu apă caldă.

De asemenea, cunoscută a avea proprietăți antiseptice și antioxidante, lămâia este un remediu popular pentru eliminarea punctelor negre de pe nas ți față. Deoarece lămâia este destul de acidă, se diluează sucul ei într-o cantitate mică de apă să nu irita pielea. Adaugă sare la amestecu pentru a o face mai eficientă. Aplicati amestecul pe față și nas. Lăsați-l peste noapte și spălați-l dimineața cu apă călduță. Sarea și capacitatea acidului natural al lămâii, face o combinație perfectă în uscarea punctelor negre. Instantaneu, veți simți că punctele negre sunt diminuate. Pielea va fi mai curată și luminoasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here