De multe ori ne punem intrebarea : Oare e bine sa o facem de la prima intalnire ?
Care sunt avantajele si dezavantajele sexului la prima intalnire ?

Este sexul la prima întâlnire un lucru bun sau rău? Această este întrebarea de azi. Oare o simplă discuţie la o cafea poate continuă furtunos în dormitor? Sau un simplu sărut este încheierea perfectă pentru prima întâlnire?
Multe dileme, ce mai. Întâlneşti un bărbat pentru care simţi o atracţie din prima secundă, de când ochii voştrii s-au întâlnit. Ieşiţi la o cafea şi surpriză! Nu numai că arată foarte bine, ci şi v-a impresionat prin modul lui de a vorbi, de a se purta. V-a cucerit fără dar şi poate. Va spuneţi în gând că el ar putea fi jumătatea voastră, dar nu ştiţi cum să procedaţi mai departe.

Prezenţa lui va topeşte efectiv şi aţi fi gata gata să ajungeţi în patul lui la finalul întâlnirii. Nu ştiţi dacă sărutul pasional ar trebui să rămână doar un sărut sau să cedaţi tentaţiei amorului pătimaş printre aşternuturi.

Nici sexologii nu ştiu prea bine ce să răspundă la o asemenea întrebare. Unii psihologi susţin că între parteneri ar trebui să se creeze mai întâi o legătură afectivă şi apoi să intervină şi sexul.

Pe de altă parte, doctorul Barry Gibb (autorul cărţii „The Rough Guide To The Brain”) este de părere că sexul la prima întâlnire creşte şansele de reuşită ale relaţiei.

Se pare că în timpul sexului, şi mai ales în timpul orgasmului, creşte numărul hormonilor numiţi oxitocină şi vasopresină, hormoni asociaţi cu fidelitatea, încrederea şi relaţionarea celor doi parteneri. Acesta ar fi un lucru mai mult decât bun pentru viitorul cuplu, pentru că o relaţie fizică i-ar apropia mai mult, mai repede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here