Te minunezi cand vezi personalitatile la TV cum isi capata stralucirea pe ten? Afla si tu de la expertii din domeniu despre ideile de aplicare a fondului de ten.

Ajusteaza in functie de sezon. este o idee buna sa reevaluezi strategia fondului de ten, in functie de sezon. pentru ca in octombrie se schimba de obicei, vremea, este bine sa alegi un fond de ten pentru toamna si iarna precum cel cremos si pe baza de apa, pentru a lumina pielea uscata si terna.

Sfaturi de la profesionisti. Primul pas – viziteaza un salon de cosmetica specializat unde iti poti evalua tipul de piele. Formulele brandurilor variaza, asa ca testeaza cateva. Majoritatea femeilor nu pot da gres cu un fond de ten pe baza de apa cu iridiscente sau un hidratant colorat. Aplica pe obraji si linia maxilarului si treci la lumina pentru a vedea care se potriveste tonului tau de piele.

Alege aplicatoarele potrivite. Arunca departe vechii buretei de makeup, care absorb produsul si sunt daunatori pentru mediu. In loc de asta, aplica pudra cu o pensula si fondul de ten cu degetele. Nu e nevoie sa cheltuiesti o avere pe periile de calitate pentru aplicarea bazei de machiaj. Curata pensulele saptamanal pentru a asigura o aplicare matasoasa si pentru a mentine bacteriile departe.

Baza ta de machiaj are nevoie de „prieteni”. Baza ofera o bariera intre piele si machiaj si absoarbe si uleiul. Aceste produse de baza sunt minunate daca ai nevoie de un look finisat pe tot parcursul zilei. Aplica un produs de baza dupa hidratant si inainte de fondl de ten, apoi finiseaza cu o pudra. Cauta pudrele care sunt foarte fine, microgranulate, care ofera o acoperire mai matasoasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here