s3s2Sarah Jessica Parker ramane in fruntea celor mai bine imbracate vedete de la Hollywood.

Putine sunt femeile care nu o gasesc pe Sarah Jessica Parker o sursa de inspiratie fara final pentru propria lor vestimentatie.

Succesul vazut din pantofii Manolo Blahnik

O data cu serialul “Sex and the City” Sarah si-a format un stil vestimentar inconfundabil. Plina de stil, de originalitate si extrem de glamorouse, ea a fost desemnata in numeroase reviste de profil drept “Cea mai bine imbracata vedeta” .

Branduri care o vor

Asa cum era de asteptat, tot mai multe branduri si-au dorit sa aiba o parte din eleganta si rafinamentul ei. In august 2003 a semnat un contract cu Garnier iar in 2004 cu Gap.

Simplu… marca SRJ

Tot in 2005 realizand probabil ca multe femei isi doresc sa fie exact ca ea si-a lansat primul parfum denumit simplu si extrem de sugestiv “Lovely”.

Pentru satisfactia admiratoarelor (care nu sunt putine la numar) Sarah a mers si mai departe si si-a lansat anul acesta propria linie vestimentara pentru buzunarele oricarei femei care a avut ocazia sa vada “Sex and the City” si care si-a dorit sa ii adopte stilul.

Chiar daca in serial Sarah afisa numai tinute create de cei mai mari designeri, in realitate ea a reusit sa demonstreze ca daca ai eleganta si bunul gust in sange atunci te poti imbraca bine chiar daca nu ai un cont gras in banca.

Pentru ca primul parfum a fost un real succes Sarah a revenit anul acesta cu un nou parfum: “Covet”.

Este imposibil sa nu ii adori stilul asa ca ti-am pregatit o galerie speciala din care reiese clar: Sarah Jessica Parker merita titlul de FASHION ICON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here