sssNicole Prescovia Elikolani Valiente Scherzinger s-a nascut pe 29 iunie 1978 in Hawaii dintr-un tata de origine filipineza si mama rusoaica.
Dupa divortul parintilor, Nicole (cunoscuta si sub numele de Nicole Kea) s-a mutat impreuna cu mama sa, Rosemary, si tatal sau vitreg – Gary Scherzinger in Louisville, Kentucky.

Urmeaza cursurile Scolii de Arte, iar apoi cele ale Universitatii de Stat Wright, pe care le abandoneaza insa pentru o cariera artistica alaturi de trupa rock Days of the New.

Dupa dezmembrarea grupului, a avut cateva aparitii solo sub numele de Nicole Kea, iar in anul 2003 incepe perioada de succes a lui Nicole, alaturandu-se grupului Pussycat Dolls.

Trupa devine cunoscuta in toata lumea prin hituri precum “Don’t Cha”, “Buttons” sau “Wait a Minute”.

In 2005 Nicole incepe lucrul pentru primul sau album solo – “Her Name Is Nicole”, alaturi de producatori precum Timbaland si will.i.am.

Dupa featuringul cu T.I pentru piesa “Whatever U Like”, Nicole Scherzinger lanseaza o noua colaborare cu will.i.am pentru un slow intitulat “Baby Love”.
Nicole si will.i.am se afla la cel de-al doilea featuring dupa hitul “Beep”.

Nu intamplator cei doi artisti au ajuns sa colaboreze, lansandu-se zvonuri ca Nicole Scherzinger a fost la un pas de a deveni solista trupei The Black Eyed Peas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here