greasyDacă sunteți în căutarea unui natural de a ușura parul tau, fara substante chimice sau vizite scumpe la salon, atunci vă puteți ușura parul cu ceva, ce probabil aveți în bucătăria dvs.: suc de lamaie.

Sucul de lamaie este unul dintre cele mai bune remedii de a trata parul gras. Poate va intrebati cum. Ei bine, pentru început, lămâile au un pH acid in afara corpului, ceea ce le face grozave pentru parul gras. Odată ce acestea intra in sistem, prin consumul de suc ​​de lămâie sau lamai, se alcaliniza sangele, dar proprietățile lor acide pentru pielea ta din afara poate ajuta la probleme cum ar fi părul gras și chiar acnee.

Sucul de lamaie contine nu numai vitamine și minerale care promovează un par sanatos, el poate ajuta, de asemenea, la indepartarea sebumului excesiv. Stoarce sucul de la o lamaie mica, diluati-l cu o cană de apă, se amestecă bine și se aplică pe scalp. Lasă-l pe timp de câteva minute și apoi clătiți cu apă caldă și un sampon usor. Sucul de lamaie este, de asemenea, o modalitate eficientă de a scăpa de samponul acumulat pe parul tau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here