giftsTe va iubi cand te vei iubi si tu!

Ok, suntem satule de asta, nu? De ce barbatii isi doresc femeile bitchy, femeile indisponibile, femeile care nu sunt interesate de ei? Pentru ca acele femei reprezinta o provocare si fiecare barbat simte ca trebuie sa castige premiul cel mare. Este animalic, stiu, dar este real, sta in natura lor si cu cat ajungem mai rapid la concluzia asta si o acceptam, cu atat il vom avea pe barbatul pe care ni-l dorim. Nu uram barbatii, nu sunt dusmanul, sunt doar diferiti. Iubiti diferentele si invatat cum sa va jucati cu ele.

In primul si primul rand, transforma-te in femeia care vrei sa fii inainte sa realizezi ca exista barbati. Majoritatea dintre noi vrea sa-i ofere, sa ofere, sa ofere dragoste, sex, copii, servicii casnice, sa prepare mancare etc. Vedem aceste lucruri ca efortul suprem, darul suprem; constanta, loialitate, afectiune. Barbatii gandesc ceva de genul: „respira..te rgo nu ma uri si te rog nu tipa: SFARSIT! Nu mai exista nicio provocare, ai fost cucerita!” Esti a lui si el nu trebuie sa mai lucreze la asta de acum. A atins inevitabilul, „confortabilul”, cand romantismul dispare.

Poate generalizez, dar sunt multe dintre voi care s-au regasit aici. Dar nu trebuie sa fie tot timpul asa. Fa unele schimbari simple. Cum am mai zis, fii femeia pe care ti-ai dorit-o sa fii cand erai o visatoare, cand lumea era plina de posibilitati, cand erai tanara, inocenta si fara dorinta companiei unui barbat. Fii femeia care nu isi vedea SINGURA versiune  a fericrii: 2,5 copii, un sot, un gard alb la casa si un caine. Voiai sa fii balerina, printesa, astronaut, o femeie de cariera? Incepe cu asta. Nu zic ca a avea copii nu este o bucurie, dar asta dupa ce ai grija de acest copil! Femeia pe care o vrei a fi are propria casa. Are propria masina. Are prieteni, hobbyuri, un caine. Calatoreste, face sport, scrie si canta la pian. Conduce o afacere mica si realizeaza ca pasiunile si bucuriile pe care si le dorea nu au a face cu un barbat.

Acum, de ce am scos aceste idei in evidenta? Pentru ca sunt singura si iubesc asta!Am observat ca barbatii care se intereseaa de mine au crescut in calitate: barbati cu stare, aratosi si de incredere incep sa imi doreasca numarul de telefon, atentia, timpul meu. Sunt mai populara si culmea, am luat in greutate 4 kg, dar nu conteaza. Da, chiar nu conteaza!

Nu am un secret anume, nu exista. Cred ca barbatii de calitate sunt atrasi de mine pentru ca stiu principiul meu: nu am nevoie de ei. Privirea disperata nu exista in ochii mei. In conversatii, nu simt nevoia de a-i flata, de a-i impresiona. Nu oricare barbat sau orice intalnire anunta un viitor sot. Ma bucur de timpul meu cu anturajul meu si daca cineva imi cade cu tronc, perfect! Va prelua controlul si-i voi spune start sau stop, cand voi simti asta. Nu-mi ma scuz pentru ce simt, de asemenea. Obisnuiam sa ma invinovatesc  cand ma intalneam cu un tip mai mult decat imi doream, dar aceasta senzatie a trecut, din fericire. Sunt eu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here