Bineinteles, primul lucru la care ne uitam sunt rochiile Dar pe ceea ce fug ochii apoi este parul. Si avem o multime de look-uri minunate sa le admiram (gandeste-te la Kate Winslet si Sarah Jessica Parker) pe covorul rosu anul acesta.

10 Sarah Jessica Parker

Staru  din Sex and the city 2 recunoaste ca nu sta prea bine la capitolul makeup, dar cu siguranta stie vreo cateva lucruri despre o coafura “fierbinte”. Sarah Jessica Parker ne da motive sa-I invidiem voluminosul  sau par blond.

9 Zoe Saldana

Actrita celebrului film Avatar, a optat pentru o coafura simpla si sofisticata si o rochie intensa.

8 Amanda Seyfried

Avand partea sa profunda si eleganta,actrita Dear John atrage intreaga atentie asupra fetei sale fara cusur, si coafura impecabila.

7 Anna Kendrick

Oamenii fie au iubit, fie au urat nominalizarea Best Supporting Actress, noi  credem ca fata ei angelica si suvitele ei libere au dat o nota de eleganta si stil.

6 Cameron Diaz

Actrita care a prezentat cel mai bun film de animatie, a incercat fiecare hairstyle de la culoarea ei inchisa la blondul auriu. Si cu buclele peste umar, old Hollywood, noi credem ca merita Lifetime Achievement in Hair Award.

5 Kristen Stewart

Dupa luni, ascunzandu-se in spatele parului sau, a fost dragut sa vedem starul din Twilight cu un proaspat aer glam care ii evidentia tenul imaculat.

4 Sandra Bullock

Actrita din The Blind Slide a castigat titlul de cea mai buna actrita si se gaseste pe lista de Cele mai bine imbracate. Dar ceea de ce am fost impresionati a fost de lookul ei stralucitor si elegant si fiecare fir de par pus la locul lui.

3 Elizabeth Banks

Starul a optat pentru un coc, lustruit, simplu, prins cu o bandă de diamant ce ii face fata dulce cu o bandă de diamant draguta.

2 Kate Winslet Este cunoscuta pentru pentru stilul ei clasic, alegerile cu gust. Kate ne arata inca o data o reprezentatie pe masura ei. Cum poti sa nu ravnesti la buclele acelea stralucitoare si fermecatoare?

1 Diane Kruger

Actrita din Inglorous Basterds iti taie respiratia cu stilul ei de epoca. Argumentele pro frumusete au fost completate cu un clip elegant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here