Dacă ai dat click pe acest articol, atunci te felicităm pentru pasul făcut! Urmează diverse informații utile pentru a afla care sunt produsele ”de ajutor” într-un salon de manichiură și pedichiură.

Ai finalizat formalitățile cu actele necesare, ai primit toate autorizațiile, ai găsit și locul potrivit pentru afacerea ta, acum este momentul potrivit să discutăm despre ceea ce ai nevoie pentru a da ”formă” salonului tău.

Pe lângă mobilier și tot ceea ce ține de ustensile pentru manichiură – oje semipermanente, geluri, decorațiuni pentru unghii, aparatura necesară – ți-am pregătit o listă cu diverse lucruri folositoare, care necesită o minimă investiție, dar care sunt de durată.

Accentul tău nu trebuie să fie decât pe mobilă, aparatura pentru unghii, produsele speciale pentru unghii, ci trebuie să le oferi importanță și produselor de design.

Pe site-ul nostru, la categoria Diverse găsești astfel de produse, iar noi ți le prezentăm pe cele care sunt în top 5 must-have.

În primul rând, după avea ce ai ales masa de lucru cu ventilator, lampa, nu uita de suportul pentru mână sau pernuța pentru sprijin, cum mai este denumită. Ea nu trebuie să lipsească, pentru că este foarte important sa lucrezi comod, iar clienta să stea relaxată.

Pentru estetica biroului, dar și pentru a arăta profesionalismul tău, ustensilele pentru unghii și pensulele trebuie să le ai întru-un suport destinat lor, astfel că nu pierzi timpul căutându-le prin sertare, amestecate cu alte produse.

Ce ai zice dacă ți-am propune să achiziționezi un suport pentru perete, pentru gama ta de oje semipermanente, și geluri? Totul ar fi elegant, profi, curat, și crede-ne că și clientele vor observa acest aspect și vor ține cont de el, iar revenirea lor la salonul tău va fi un real succes!

Ești at ât de creativă, încât manichiura este o artă pentru tine? Atunci este păcat să nu pui în practică modelul imaginat pe unghii. Îți propunem să investești în produsul mână pentru practică – ajută la dobândirea dexterității necesare unui designer de unghii, deoarece simulează mâna clientei. Poate fi folosită pentru exersarea oricărei tehnici, este extrem de mobilă și poate fi manipulată foarte ușor.

După finalizarea manichiurii, adaugă pe mâna clientei o manșetă din tull cu perle, alege fundalul perfect și lumina potrivită, și realizează fotografii ce pun în valoarea ”lucrarea” ta, apoi expune-le pe rețelele de socializare, pentru că este foarte importantă și această parte a on-line-ului.

Ți-ar fi de mare ajutor și o geantă cosmetică, cu multe spații unde poți depozita produse ce au diferite mărimi, păstrând fiecare obiect în siguranță, în caz că una dintre clientele tale nu poate ajunge la salon, și trebuie să ajungi la domiciliul ei.

Dacă încă nu deții astfel de produse, nu te panica! Le găsești la categoria Diverse de pe site-ul nostru. Ce mai rămâne de făcut? Vizualizează fiecare produs, comandă iar noi ne ocupăm să ajungă în siguranță și într-un timp cât mai scurt!