cris1Sunt arătoşi, bogaţi şi faimoşi. Nu… nu sunt bărbaţii ideali! Şi asta nu pentru că n-ar îndeplini criteriile, ci pentru simplu fapt că sunt …de departe. Însă putem să-I admirăm în toată splendoarea lor. Sunt “cei mai cei” dintre fotbaliştii momentului.

După ce suporterii înfocaţi au ales 11 dintre cei mai valoroşi fotbalişti din Europa, am crezut de cuviinţă să numim şi noi 10 dintre cei mai “buni”. În cazul în care fotbalul nu vă place, vă evidenţiem 10 motive pentru a urmări sportul rege.

Cristiano Ronaldo, magicianul mingii prin excelente. La doar 22 de ani, portughezul îmbină toate calităţile bărbatului ideal: faimă, bani şi un fizic…de invidiat.

Fernando Torres a împlinit în urmă cu puţin timp 24 de ani. Pentru moment este răsfăţat de domniţele engleyoaice şi asta pentru că „El Niño”, a;a cum este poreclit tânărul, joacă la Liverpool, echipa care i-a adus faima pe care o merită.

I se spune “El Guapo” sau “Sexy boy”. Fabio Cannavaro este unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai momentului. Nu putea lipsi nici din topul nostru. Cu un portofoliu bogat (fiind câştigătorul Balonului de aur în 2006) şi cu un zâmbet perfect, care l-a ajutat să pozeze pentru Dolce Gabbana, cucereşte inimile tuturor.

Frumuşel oriunde şi oricând, Iker Casillas este unul dintre fotbaliştii spanioli care are cel mai mare success la femei. Ce ascunde oare în spatele chipului de îngeraş, cel mai bun portar al Madridului?

Chiar dacă Real Madrid, echipa minune a Spaniei nu prea mai aminteşte de el, noi nu-l puteam omite. Am premiat atitudinea nonconformistă a lui Nicolás Anelka.

22 de ani este vârsta tânărului jucător german Lukas Podolski. Joacă de mic la FC Bayern München, iat suporterii spun că este speranţa echipei.

Gianluca Zambrotta este deja un veteran al fotbalului, fiind fidel de 17 ani sportului rege. Fundaşul echipei FC Barcelona nu vrea să se retragă şi este în competiţie cu jucătorii echipei, mult mai tineri decât el, atât pe teren, cât şi în viaţa amoroasă.

Marcus Rosenberg se regăseşte perfect în standardele cerute de o femeie. Înalt, brunet, ochi albaştri. Dacă vă interesează acset gen de bărbat, puteţi merge pânî în Suedia. Acolo cu siguranţă îl veţi găsi pe Marcus.

Din topul nostru nu putea să lipsească francezul Thierry Henry, care se va retrage cât de curând din lumea fotbalului, dar nu şi din inimile noastre.

Şi ultimul, dar nu cel mai puţin atrăgător este Michael Ballack. Campionul lui Chelsea a fost numit de mai multe ori cel mai bun jucător din ligă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here