Unele femei isi folosesc mintea cand iau decizii legate de barbati, altele se bazeaza doar pe sentimente. Asa cum unele femei au ochii caprui, iar unele un metabolism foarte bun, altele par predispuse genetic sa se indragosteasca tot timpul de barbati nepotriviti.
Ana este una dintre aceste persoane. “ Am fost dintotdeauna atrasa nebuneste de tipi instabili emotional, nesiguri pe ei, care ma faceau sa-mi uit proprile probleme si nelinisti. M-am casatorit si am divortat de doua asemenea personaje. Au fost totusi niste experiente care m-au facut sa privesc lucrurile altfel si sa iau decizii mature legate de viata mea.”

E posibil sa-ti organizezi intreaga viata in jurul unui barbat care te face sa simti cu adevarat ca traiesti si ca da sens vietii tale? Si care sunt cele mai fericite femei? Cele care sunt implicate in relatii profund rationale sau cele care se lasa conduse doar de pasiune? Iata cateva raspunsuri

Obiectiv: barbati de treaba
In comediile romantice eroina principala poate sa aiba cateva dezamagiri in amor, dar inevitabil se indragosteste de tipul care ii este cel mai bun prieten si totul se termina cu bine la sfarsitul filmului.

E bine sa te bazezi pe instincte?
Sa iubesti un barbat numai cu inima este ca si cum ai tine o dieta neintreruptape baza de cafea si trufe. Este extraordinar, dar pe termen lung este imposibil de tinut. Nu am cunoscut nici macar o singura tipa care sa considere ca este bine sa nu-ti folosesti deloc crreierul intr-o relatie.

Iubeste-l cu cap
Sunt o multime de oameni care au dat o sansa relatiei lor, chiar daca inimile lor nu tresaltau de dragoste. Acestia spun ca te simti mai atras de aprtenerul tau pe masura ce trece timpul, dar ca trebuie sa existe de la inceput o “scanteie”, oricat de mica. Desigur, exista tot timpul posibilitatea ca flacara iubirii sa nu se aprinda vreodata si relatia sa se transforme intr-un esec rasunator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here