Raspunde sincer la intrebarile de mai jos, analizeaza bine datele problemei si la final vei sti cu siguranta solutia problemelor tale.

Gandeste-te bine de vrei sa schimbi locul de munca – nu-ti place ceea ce faci, nu te motiveaza salariul, nu-ti plac colegii sau nu te intelegi bine cu seful ? Daca iti face placere ceea ce faci la serviciu, atunci poate ca ar trebui sa schimbi doar jobul nu si domeniul.

Ai un hobby pe care ai vrea sa-l exploatezi ? Crezi ca ar putea iesi o afacere frumoasa din pasiunea care-ti ocupa timpul liber ?
Cantareste bine situatia. Merita sa te sacrifice si sa o iei de la inceput? Pentru ca nu poti sa renunti la nesfarsit pentru a te intoarce mereu de unde ai plecat. Iti permiti sa o iei de la capat o data, de doua ori, dar daca vrei sa devii expert trebuie sa ramai pe pozitii ani intregi. Fii convinsa de alegerile pe care le faci.
Nu exista certitudinea ca intr-un nou domeniu vei excela si, in necunostinta de cauza, poate nici nu realizezi ca nu esti facuta pentru noul job. De aceea ia-ti in paralel un part-time ca sa vezi daca intr-adevar este ceea ce-ti doresti.
Un nou start inseamna sa fii incepator, implicit fonduri reduse, buget de austeritate. Esti pregatita sa faci sacrificii ?

Feng Shui iti alege parfumul si norocul.

Chinezii sustin ca nuanta parfumului este influentata de starea ta de spirit. De exemplu, daca folosesti un parfum albastru, ai o perioada in care esti foarte energica.
Daca parfumul tau este galben sau auriu, esti intr-o perioada in care te simti foarte sigura pe tine, iar norocul iti surade adeseori.
Folosesti un parfum albastru? Esti plina de energie si forta de munca, lucru care te va ajuta sa ai succese mari in cariera.
In filosofia chineza, culoarea maro este simbolul schimbarilor de orice fel. Poate vrei sa te muti sau sa-ti gasesti un alt serviciu sau, poate, un alt partener.
Iti place un parfum de culoare verde? Esti la inceputul unui proiect pe care iti doresti sa-l finalizezi repede si bine. Te va ajuta oare aroma?
Rosul este simbolul focului. Esti intr-o perioada in care traiesti fiecare moment cu maxima intensitate si nimeni si nimic nu-ti poate “stinge” pofta de viata.
Parfumul tau este alb (transparent). Esti o persoana realista si stii foarte bine ce vrei si ce astepti de la cei din jurul tau.
Rozul este culoarea romantismului. Iti place? Sigur esti indragostita si te gandesti numai la el. Iar parfumul te ajuta sa fii in al noualea cer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here