Foloseste cateva tehnici de masaj cu care il vei face sa-ti manance din palma.
Mangaie-l pe barbie. Rezultatul- ii stimuleaza dorinta de a cheltui fara masura. Atingerea magica – folosindu-ti indexul, mangaie-I mijlocul barbiei inainte si inapoi, timp de cateva secunde, apoi reia miscarea. In opinia practicantilor chinezi de relfexologie, acest masaj stimuleaza eliberarea unor substante chimice care il vor face sa-si deschida portofelul cat ai zice peste.

Maseaza-i tamplele si fruntea. Rezultatul – isi va aminti in timp util de ziua ta de nastere. Atingerea magica – reimprospateaza-i memoria masandu-i fruntea, pornind cu aratatoarele de la tample intr-o miscare serpuita spre mijlocul fruntii. Presiunea trebuie sa fie moderata. Dupa spusele reflexologilor, aceast metoda activeaza terminatile nervoase ale glandei pituitare. Momentele de amnezie ii vor trece ca prin minune.

Decodor comportamental
Ma intalneam cu un tip si, dintr-odata, nu mi-a mai dat niciun semn de viata. Ce sa fac, sa-l caut? Daca ai impresia ca lucrurile mergeau foarte bine, suna-l pe caraghios. Barbatii se pierd uneori in probleme de nu-si vad capul, asa ca este posibil sa fie pur si simplu al naibii de ocupat. Cine stie, s-ar putea sa ii faca mare placere sa te auda. Sau poate s-a speriat gandindu-se ca ai vrea o relatie serioasa, chiar daca de fapt tu nu ti-o doresti inca. Nu exista decat o singura modalitate de a afla ce s-a intamplat cu adevarat: suna si intreaba-l.
Poti sa ii spui orice, numai nu-l pune la zid. Nu-l acuza ca n-a pastrat legatura cu tine. Mai bine foloseste o fraza de genul: “Nu ne-am mai auzit de ceva vreme, asa ca m-am gandit sa te intreb ce mai faci.” Apoi din vorba in vorba invita-l in oras. Daca iti raspunde ca este ocupat, fii convinsa ca nu i-ai starnit interesul. Replica lui s-ar putea sa te doara, dar mai bine ti-l scoti din minte cat mai ai timp, decat sa-ti faci vise asteptand langa telefon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here