Cine nu a jucat macar odata acest joc? Este un joc, prin intermediul caruia copii invata multe lucruri interesante si educative. Nu numai copii se joaca acest joc, ci si cei mari. Poti gati, poti avea un job, poti avea grija de un copil, te poti casatori, toate acestea se intampla in „The sims”.

Asa mare succes a avut acest joc, incat au fost create 3 astfel de jocuri, si multe altele dupa el .Am realizat un top zece al lucrurilor ce merita stiute despre acest minunat joc, care cu siguranta te va fascina.

1.The Sims 1

Au pornit modest, nestiind ca acest joc v-a avea atat de multi fani. Cateva elemente faceau parte din acest prim „the sims”, iar dupa ce au vazut succesul s-au gandit sa realizeze niste pack-uri care sa completeze putin jocul original. Alcatuirea unei familii si construirea unei case este principalul obiectiv al acestui joc, dupa care incepi sa-ti desfasori activitatile in casa construita.

2.The Sims 2

Deja in acest al doilea joc, grafica se schimba si sunt adaugate multe alte elemente din viata reala. In acest joc, poti avea propria masina, poti avea hobby-uri si poti adopta animale. Pe langa aceastea, creatorii, s-au gandit sa aduga si elemente fantastice, cum ar fi, iti poti transforma caracterul intr-un vampir sau varcolac.

3.The Sims 3

In The Sims 3, lucrurile sunt mult mai evoulate. Putem merge la job impreuna cu familia noastra, putem face plimbari in oras fara sa iesim din joc si sa asteptam sa se incarce. Putem socializa cu alti oameni in oras si putem merge la plaja. Singura problema care a fost la inceput a fost cea legata de viteza, dar au avut grija treptat creatorii si de acest aspect.

4.Joc creativ

Acest joc ii dezvolta creativitatea unui copil. De exemplu, copilul este nevoit sa-si creeze propria casa, ceea ce nu este deloc usor, sa si-o decoreze.  Acesta se poate transpune in pielea caracterului sau, punandu-l sa invate, sa obtina note cat mai mari la scoala si chiar sa aspire la colegiu.

5.Invatam limba engleza

Prin intermediu acestui joc putem invata fara probleme limba engleza. La inceputul instalarii jocului, ni se propune sa alegem limba in care dorim sa-l jucam. Engleza, germana, spaniola sunt doar cateva dintre limbile in care-l putem juca.

6.Universitate

In Sims 2, de exemplu, caracterul nostru poate merge la universitate. Poate locui intr-un camin, unde poate socializa cu alte persoane, sau poate locui intr-o casa, singur. Sunt programate orele in care elevul merge la scoala si examenele acestuia.

7.Adoptarea animalelor

Poti adopta cu usurinta un animal in acest joc. Dar, animalul trebuie ingrijit. Ii trebuie un loc doar al lui, trebuie spalat, hranit si trebuie sa te joci cu el. Cainele, te poate ajuta impotriva hotilor, sau poate avea grija de copilul tau.

8.Petreceri

Poti organiza cu usurinta petreceri pentru zile de nastere, de anul nou, sau pur si simplu petreceri pe timpul verii. Ai o serie de elemente care te pot ajuta la petreceri, cum ar fi: baloanele, artificiile, tortul, sampania, muzica, mesele bogate, barurile, etc.

9.Job-ul

Ai o mare responsabilitate atunci cand te angajezi in acest joc. La inceput ai un salariu modest, insa ulterior poti ajunge sa castigi peste 1000 de dolari, daca indeplinesti anumite sarcini si promovezi. Cu  siguranta este ca in  viata reala, daca vrei sa urci pe treptele scarii trebuie sa inveti, asa se intampla si in acest joc.

10.Prietenii

Prin intermediul telefonului sau al calculatorului poti mentine relatii de prietenie. Iesire in oras te ajuta sa consolidezi aceste relatii, iar petrecerile te ajuta sa-ti distrezi prietenii.