Aceste alimente sunt sănătoase pentru dinți și gingii, și ajută la prevenirea cariilor, respirație urât mirositoare și a plăcii.

dinti

Ce poate fi mai frumos sau sexy decât un zâmbet strălucitor și sănătos? Programul aglomerat nu ne permite să ne spălăm pe dinți după fiecare masă. Ce facem în acest caz? Ne întoarcem la guma de mestecat. Acesta ar putea fi unul dintre răspunsuri. Dar aceasta nu este singura soluție. Există alimente eficiente în curățarea dinților și împrospătarea respirației. În plus, veți obține, de asemenea, substanțe nutritive importante pentru starea generală de sănătate.

Dacă sunteți la locul de muncă sau nu puteți folosi periuța de dinți dupa ce mâncați, utilizați unul dintre aceste alimente pentru a obține o respirație proaspată și un zâmbet sănătos:

Alimente pentru un zâmbet sănătos

1. mere
2. morcovi
3. căpșune
4. țelină

Un regim alimentar echilibrat, care asigură o nutriție adecvată poate ajuta la promovarea dinților sănătoși. Multe substante nutritive, inclusiv vitamina C, vitamina D, calciu si altele, sunt esențiale pentru sănătatea orală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here