trucuri

Pe Internet sunt mai multe moduri de pierdere în greutate, luate din câteva cărți. Toată lumea știe că cea mai grea luptă este cea cu kilogramele în plus. Dar dacă eu vă spun câteva sfaturi pentru pierderea în greutate pe care le-am făcut și care au lucrat, n-ai fi tentați să le încercați?

Medicul oferă sfaturi pentru pierderea în greutate, chiar dacă acestea sunt greu sau ușor de urmat. Trucul cel mai simplu de utilizat este să periați dinții imediat după cină. Acest lucru vă va reține de la a mai consuma snacks-uri înainte de culcare.

Un alt truc bun este de a încerca de 2 ori mai multe aperitive. Aperitivele sunt ușoare și conțin puține calorii. În acest fel, ne vom simti mai plini și va mânca mai puține alimente mai bogate în calorii.

După sfârșitul mesei, strângeți alimentele și puneți-le în frigider. Evitați găsirea Țaccidentală” a alimentelor. Sunt sigură că de fiecare dată când treceți pe lângă o farfurie cu mâncare, gustați un pic.

Un alt truc utilizat pe scară largă este de a lua fructe la locul de muncă. În loc de ciocolată, luați fructe. Fructele sunt dulci, dar vă mențin sănătoși și în formă.

Un alt truc pentru a mânca mai puțin, este de a utiliza farfurii mai mici de alimente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here