goju

V-ați întrebat vreodată ce beneficii conțin fructele Goji? Unii susțin că fructele de padure Goji sunt următoarea fântână a frumuseții. Fructele Goji pot preveni chiar boala cronică? Iată câteva răspunsuri la întrebările dumneavoastră.

Goji este un fruct luminos de culoare roșie – portocalie , care vine de la un arbust care este nativ din China. În Asia , fructele de padure goji au fost consumate de generații în speranța de a trai mai mult . De-a lungul timpului , oamenii au folosit fructe de padure goji pentru a încerca și de a trata multe probleme comune de sanatate cum ar fi diabetul zaharat , hipertensiune arterială , febră , și legate de varsta, probleme cu ochii . Fructele de pădure goji sunt folosite în ceaiuri de plante , sucuri , vinuri , și medicamente .

Unele studii folosind fructele de pădure goji au constatat beneficii psihice, perfomanțe atletice, fericire , calitatea somnului , și sentimente de stare bună de sănătate . Acestea sunt studii preliminare care trebuie să fie repetate înainte de a trage concluzii definitive.

Sucul de fructe de padure Goji ( Lycium barbarum ), a fost destul de folosit pentru a restaura energia, ca un ceai. Frunzele, în plus față de fructe, au o gamă largă de beneficii de la erupții cutanate la diabet . Un ceai făcut din fructe goji, s-a constatat că reduce constrângerile arteriale și ale colesterolului, ajută vederea, la menopauză, impotentă. In plus , scoarța și rădăcina ar putea fi folosite ca un anumit antibacterian pentru a controla tusea , febra și tensiunea arterială .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here