periaj par

Ori de câte ori ne confruntăm cu o problemă , fie că este vorba de păr , grăsime , lipsă de vlagă , avem tendința de a schimba șampoanele, produsele de styling, chiar și modul în care ne uscăm sau îndreptăm părul.

Dar trucul real poate fi modul în care perii părul. Deși periajul părului nostru este la fel de natural ca și spălatul pe mâini sau turnarea unei cești de cafea dimineața, nu este la fel de simplu cum ați crede. Aflați care sunt cele mai comune greseli pe care le facem atunci când periem părul.

Periajul de la rădăcină până la vârfuri.

Începând de la rădăcină și trăgând părul până la vârf, tragem părul din folicul, fixându-l. Modul corect este pieptănarea părului de la vârfuri, înaintând ușor spre rădăcina părului.

Periajul atunci când părul este ud.

Fibrele de păr se umple cu umiditate , făcandu-l să se întindă. Deoarece firele sunt acum mai slabe , ruperea este mult mai comună. Permite părul să se usuce în aer liber înainte de pieptănare.

Periajul prea des și agresiv.

Prea mult periaj poate provoca de fapt ruperea firului de păr.

Folosirea în mod greșit a periei.

Acesta poate fi , de asemenea, un motiv care duce la ruperea părului. Perii naturali sunt mult mai blânzi asupra părului decât perii realizați cu peri sintetici , și sunt mai buni la distribuirea uleiurilor naturale ale părului dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here