accce

Atunci când vorbim despre un aspect perfect, toate detaliile necesită o atenție egală, dacă doriți să ajungeți la efectul dorit. De la piesele majore cum ar fi articole de îmbrăcăminte , la cele mai mici , cum ar fi accesoriile și alte elemente de design , totul ar trebui să fie luat în considerare.

Bentițele sunt accesoriul must-have pentru părul dvs., deoarece le puteți purta în atât de multe moduri diferite. Bentițele vin intr-o varietate de mărimi, grosimi, culori și imprimeuri. Încercați să purtați o bentiță cu o coafură diferită în fiecare zi pentru a obține un look complet diferit.

Filosofia acestor motive folosite pentru primăvara 2014 este compusă din atitudinea relaxată și fără griji care dă naștere unui look drăguț și feminin în același timp. Instrumentele și tehnicile care servesc pentru a crea acest look sunt extrem de diverse și creative. Acestea includ unele reveniri la tradiții retro și trecute, precum și interpretări modernizate și proaspete.

Deci, haideți să aruncăm o privire la tendințele cele mai populare pentru primăvara / vara 2014 în materie de accesorii de păr, ilustrate de mai jos!

1

2

3

5

6

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here