Cum sa fim siguri ca am intalnit cu adevarat Marea Iubire? Este in mod sigur Ea cea pe care v-ati dorit-o dintotdeauna? Este o iubire trecatoare sau cu adevarat o iubire cum ati intalnit numai in povesti? Iata semnele sigure care va vor face sa intelegeti, atunci cand apar, ca este vorba exact de acel „AMOR TOTAL”:

1. Esti continuu fascinat de tot ceea ce face, spunAfla cum iti dai seama ca ai gasit marea ta iubiree sau gandeste ea si traiesti fericirea pe care o asteptai de mult. Intotdeauna cand sunteti impreuna simti o mare placere, bucurie, fericire, iar atunci cand inchizi ochii, simti ca nu este nici o diferenta intre voi doi, de parca ati fi o singura fiinta. Cand sunteti numai voi doi, este ca si cum ai fi singur, caci nimic nu te incomodeaza, nimic nu e in plus sau in minus: parca totul ar fi perfect. Dar asa si este: perfect!

2. Chiar daca nu este cu tine, ii simti prezenta, oriunde ai fi. Este ca si cand intre voi doi s-a nascut o legatura invizibila prin intermediul careia puteti comunica permanent. Acum spatiul si timpul nu mai conteaza pentru voi doi, fie ca sunteti impreuna sau nu; acesta este sentimentul libertatii pe care o ofera iubirea adevarata. Simti daca ii este bine sau ii este greu, simti cand se bucura sau cand plange, la fel cum ai simti propriile tale stari si sentimente. Iti doresti fericirea numai pentru ca astfel si ea ar putea fi fericita. Ii simti dragostea cum te invaluie mereu si mereu…

3. Ceva din tine iti spune mereu ca esti indragostit. Iti vine sa iti strigi fericirea pe strazi, iti vine sa canti si sa dansezi. Simti ca tu ai un cu totul alt ritm decat ceilalti oameni. Nu mai esti la fel ca ei, esti cu mult diferit… dar si cu mult mai fericit. Caci acum traiesti in ritmul iubirii. Si de aceea esti fericit.

4. Faci dragoste si aceasta iti da o stare de fericire. Te simti in largul tau. Orice grija a disparut, orice problema sau suparare a incetat. Simti ca esti aici si acum, numai tu cu ea… si Iubirea! In rest, ai uitat de tot. Pentru tine nu mai exista nici trecut si nici viitor. De aceea, in tine apare o efervescenta pe care nici nu o poti exprima.

5. Inainte aveai impresia ca fericirea vine de la Ea. Dar acum stii ca NU vine de la ea, fericirea a existat, exista si va exista dintotdeauna prin ea insasi. De fapt, fericirea pe care o traiesti se afla dintotdeauna in sufletul tau. Fiinta pe care o iubesti nu a facut decat sa te ajute sa fii atent la prezent. Sa uiti de trecut si de viitor, sa traiesti eternitatea fericirii prin iubire. Numai asa poti afla cu adevarat iubirea. Prezenta ei in viata ta te umple de fericire si te face sa simti ca tot ce ai cautat dintotdeauna ai gasit aici si acum. Cu siguranta iti vei da seama ca este ea! Sentimentul pe care il ai este unic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here