Anul Iepurelui a inceput pe 22 ianuarie 2023 si se incheie pe 9 februarie 2024, conform horoscopului chinezesc. Acest timp are diverse caracteristici iar principala este ca este un moment de speranta. Semnul iepurelui este al patrulea din ciclul zodiacal chinezesc dintre cele 12 animale care exista, precum calul, balaurul, sarpele, maimuta, printre altele.

Oamenii care sunt iepuri conform zodiacului chinezesc sunt, de obicei, iute la minte, plini de resurse si vigilenti. Aici stii mai multe detalii importante despre Anul Iepurelui 2023 si ce ar trebui sau nu ar trebui sa faci pentru a avea o prosperitate mai mare. Descopera pe AskAi care sunt anii Iepurelui si caror zodii apartin.

Date cheie despre anul Iepurului

10. Semne zodiacale compatibile

Conform horoscopului chinezesc , cele mai compatibile semne zodiacale cu iepuri ar fi caprele , cainii si porcii. In timp ce cu sobolanul si cocosul, nu ar exista o relatie buna din cauza tipului de caracteristici.

9. Lionel Messi este un iepure

Fotbalistul argentinian Lionel Messi, actual campion mondial, s-a nascut pe 24 iunie 1987, deci este un iepure de foc. Exista si alte vedete care sunt si iepuri precum sportivul. De exemplu, sunt Albert Einstein, Michael Jordan si David Beckham , care sunt iepuri de pamant, de apa si respectiv de lemn.

8. Iepurele norocos

Pentru iepuri, norocul va fi in numerele 3, 4 si 8 , precum si in cele care le contin, precum 34 si 46. Zilele lor preferate sunt 26, 27 si 29 ale fiecarei luni lunare chinezesti. Culorile de cautat sunt roz, violet, albastru si rosu. Si lunile ei norocoase sunt lunare chinezesti 1, 4, 8 si 11. De asemenea, florile ei sunt crin banana si iasomie , iar directiile ei sunt est, sud si nord-vest.

7. Lucruri de tinut departe

In schimb, iepurii trebuie sa evite numerele 1, 7 si 8. In ceea ce priveste culorile, acestea ar trebui sa aiba in exterior maro inchis si galben si alb, precum si directii nord, vest si sud-vest.

6. A avea un copil

Conform horoscopului chinezesc, anul 2023 este al iepurilor de apa , asa ca este un moment bun pentru a naste. Pentru ca apa este legata de longevitate si pace, iar iepurele are semnele de autoprotectie, dexteritate si precautie . In acest fel, bebelusii nascuti in acest sezon vor avea noroc si o minte calma.

5. Cele mai bune curse

Se crede ca iepurii pot straluci mai mult in cariere in domeniul medical, politienesc, judiciar si politic , precum si in religie si educatie. Iepurii sunt de obicei intelectuali si se bucura de un istoric bun, cu profituri economice remarcabile. Ei au, de asemenea, priceperea de a caligrafia, a gati si a picta.

4. Anii iepurelui

Anii iepurelui sunt 2023, 2011, 1999, 1987, 1975, 1963, 1951, 1939, 1927 etc.

3. Personalitatea iepurilor

Iepurii sunt de obicei amabili, rabdatori si responsabili. De asemenea, se remarca prin eleganta, bunavointa si prin pricepere si rapizi in diverse activitati. Aceasta este cheia succesului dumneavoastra in proiectele dumneavoastra, atat personale, cat si profesionale.

2. Schimbari mari

Anul iepurelui este crucial in ceea ce priveste schimbarile mari in viata oamenilor. Horoscopul chinezesc recomanda sa nu intreprindeti proiecte importante, cum ar fi casatoria sau infiintarea unei companii, deoarece ar putea aduce mai multe provocari decat in ​​alte momente.

CARE ESTE ELEMENTUL MEU IN HOROSCOPUL CHINEZ?

Desi in astrologia occidentala si hindusa sunt concepute patru elemente: Focul, Pamantul, Aerul si Apa, in astrologia chineza sunt cinci. Acestea evidentiaza diferite pozitii in viata si pot dezvalui caracteristicile si personalitatea pe care o poseda o persoana.

METAL (0-1)

Veseli, independenti si iubitori de putere, asa se nasc oamenii cu aceasta influenta. Ei stiu cand sunt pe drumul cel bun si cand nu ar trebui sa-si asume riscuri. Au o minte stralucitoare, au claritate, disciplina si sunt foarte competitivi. Finantele sunt treaba lor, pentru ca stiu sa-si gestioneze banii si astfel isi permit luxul. Metalul provine din pamant, este controlat de foc si transforma lemnul.

APA (2-3)

Creativ, transparent si iubitori de adevar. Cei care au ca element apa trebuie sa-si imbunatateasca increderea in sine. Sunt capabili sa dobandeasca responsabilitati mari si sa reuseasca in ceea ce si-au propus. Nu le este greu sa fie invingatori sau sa se adapteze la noile circumstante. Metalul se obtine din apa, iar apa alimenteaza lemnele, stinge focul si este absorbita de pamant.

LEMN (4-5)

Puternic, intreprinzator, indraznet si indraznet. Nativii lemnului au multa vointa si incredere in sine, din acest motiv, sunt tenace cand lucreaza si nu se tem sa lupte pentru o cauza dreapta. Au multa incredere in visele si obiectivele lor, lupta pentru interesele lor. Puterea lor ii face sa obtina diverse recunoasteri si pot gasi elemente valoroase care ii sustin in fiecare pas mare. Lemnul este alimentat de apa si este materie prima pentru foc, de asemenea, este absorbit de pamant si dominat de metal.

FOC (6 sau 7)

Originali, puternici si impulsivi, acesti oameni aduc pasiune in fiecare aspect al vietii lor. Sunt pozitivi si dau tot ce au mai bun in fiecare proiect. Temperamentul lor este legat de inima si pasiune, isi implica emotiile si sentimentele si fac totul cu dragoste. Sunt hotarati si increzatori in ceea ce fac. Focul alimenteaza pamantul, este alimentat cu lemne, caldura sa controleaza metalul si este controlat de apa.

PAMANT (8-9)

Practic, precaut, pasional si seducator. Cei nascuti cu acest element se straduiesc sa se gandeasca la viitor si sa-l planifice, astfel incat sa poata uita de prezent. Sunt foarte muncitori si de incredere, cu picioarele pe pamant. Gestioneaza bine finantele datorita comenzii lor si sunt foarte intelegatori, dand spatiu celor care au nevoie; De asemenea, ajuta la rezolvarea problemelor. Pamantul hraneste metalul, hraneste focul, domina apa si este absorbit de lemn.