Multe tinere din zilele noastre se gandesc in mod repetat sa-si faca cel putin un mic tatuaj, deoarece versiunile in miniatura pot fi ascunse daca se doreste.

Aproape fiecare fata s-a gandit macar o data sa-si faca unul. Dar daca nu exista nicio dorinta si nicio oportunitate de a transfera un desen volumetric pe corp, atunci un tatuaj mic este o alternativa excelenta. Arata foarte elegant si feminin. Am pregatit o selectie cu cele mai frumoase tatuaje pentru fete e care le poti alege.

Tatuajele mici si caracteristicile lor

Orice fata incearca sa arate atragatoare si uimitoare. Tatuajele mici care mascheaza urme sau cicatrici sunt o solutie excelenta in scopul de a insufla incredere si de a creste stima de sine. Un desen in miniatura pe corp se aplica foarte rapid, spre deosebire de compozitiile la scara larga, care pot dura mai mult de un an. Timpii de vindecare sunt la fel de minimi ca tatuajul in sine. De asemenea, trebuie mentionat ca tatuajele mici sunt de obicei mai ieftine.

Tatuaje mici pentru fete: cele mai populare desene

Intr-un tatuaj mic, o semnificatie mare este adesea ascunsa. Alegand o schita in miniatura, trebuie sa fii sigur ca imaginea va fi relevanta in zece ani. Unele fete aleg imagini cu semnificatia iubirii sincere ca un tatuaj in miniatura. Pasarile de pe corp sunt inspiratoare. Ele indica caracterul usor al fetei, potrivit lui Ratatum. Simbolismul geometric este folosit foarte des, ceea ce inseamna ca vrei sa mergi inainte in viata. Arcurile, stelele, inimile indica o atitudine pozitiva a purtatorului. Avionul arata dragostea ta pentru zbor. Dupa cum am spus, tatuajele mici sunt usor de ascuns. O solutie foarte buna pentru un tatuaj mic este sa setati citate scurte cu un font incredibil de frumos.

Alegerea designului este cea mai importanta chiar si pentru un tatuaj mic. La urma urmei, trebuie sa fii complet sigur ca, chiar si dupa multi ani, semnificatia nu isi va pierde relevanta pentru tine. Foarte des, fetele aleg pentru ele un desen care simbolizeaza dragostea pentru persoana iubita sau un eveniment semnificativ. Dar exista si alte optiuni, al caror sens il vom analiza mai jos.

1. Fluture

Poate ca fluturele este cel mai adesea ales de fete ca design pentru un tatuaj. Trebuie remarcat faptul ca este versiunea color a tatuajului care arata incredibil de frumos si elegant. Fluturele simbolizeaza cea mai reala si autentica puritate si sinceritate. Tatuajele adorabile de fluturi in miniatura sunt foarte dragute si te fac sa iesi in evidenta chiar si in ciuda dimensiunii. Imaginati-va doar o floare mica cu un fluture pe unul dintre degetele subtiri ale fetei, combinata cu un inel dragut. 

2. Cat

Un tatuaj sub forma unei pisici nu are o singura semnificatie. In diferite culturi, atitudinea fata de acest animal este oarecum diferita, ceea ce afecteaza direct sensul in sine. In multe tari, se crede ca pisica este simbolul feminitatii si al maternitatii. Astazi putem spune ca un astfel de desen este un simbol al gratiei, frumusetii si feminitatii, asa ca este grozav pentru artele tale mini-tatuaj.

3. Pasari

Designul de pasare mica reprezinta inspiratie si libertate. Se crede ca o pasare cu aripile intinse este un simbol al independentei. Va recomandam sa alegeti o randunica, deoarece poarta energie pozitiva si este un fel de amuleta pentru fete. In plus, inseamna speranta, tinerete, fericire si confort.

4. Simbolul infinitului

Un tatuaj interesant si destul de neobisnuit sub forma unui semn infinit are o semnificatie profunda. Deseori se crede ca el este cel care inseamna eternitatea fiintei, imposibilitatea de a cunoaste lumea. Foarte des, indragostitii aleg un astfel de semn. In acest caz, este un simbol al dorintei de a fi impreuna pe tot parcursul vietii si de a ramane fideli unul altuia. Oamenii increzatori aleg acest semn ca o amintire a cresterii si dezvoltarii constante, precum si pentru a merge mai departe. Prin urmare, daca vrei sa faci nu doar un tatuaj, ci si un desen frumos cu o mare semnificatie, atunci semnul infinitului este ideal.

5. Ancora

Un astfel de simbol a fost ales anterior pentru ei insisi de catre oamenii care lucreaza pe mare. Astazi tendinta s-a schimbat si se vede si la alti oameni. In ceea ce priveste semnificatia sa, se crede ca ancora denota fiabilitate si stabilitate. Cel mai adesea, un tatuaj cu aceasta imagine este facut pe incheietura mainii sau pe glezna, care arata foarte sofisticat.

6. Coroana

Recent, tatuajele coroana au castigat o popularitate deosebita. De asemenea, nu trebuie sa fie mare, exista chiar si optiuni in miniatura. Un astfel de desen este cel mai adesea ales de cei care lupta pentru putere si se considera o persoana respectata. Uneori fetele incearca sa-si arate superioritatea fata de ceilalti in acest fel. Prezenta unor atribute suplimentare in imagine este de mare importanta. Daca acel semn este tinut cu ambele maini, simbolizeaza dragostea autentica.

7. Legaturi

Tatuajele cu arc sunt cel mai adesea facute de fete care doresc sa-si sublinieze frumusetea si feminitatea. Un astfel de desen mic serveste ca decor si adesea nu are nicio semnificatie profunda. Cu toate acestea, uneori se aplica ca o amintire a unui eveniment important din viata.

8. Steaua

Simbolul raiului, al prosperitatii si al inspiratiei este, desigur, steaua. Acest sens este universal si nu difera intre culturi si religii. Dar, in acelasi timp, o stea cazatoare inseamna schimbari sau inceputul unui eveniment important asteptat.

9. Inima

Un astfel de simbol arata intotdeauna frumos pe corp, indiferent de dimensiune. Cel mai adesea, fetele o aleg pentru a se concentra pe plinatatea vietii lor, sinceritatea emotiilor si sentimentul de fericire. Arata foarte dragut si ingrijit pe orice parte a corpului.

10. Pene

Pentru a sublinia importanta legaturilor de familie si a valorilor de baza, unele femei isi fac un tatuaj cu pene. Arata grozav, indiferent de dimensiunea imaginii in sine.

11. Avion

In lumea moderna, un astfel de model este ales de cei care isi conecteaza viata cu zboruri constante. De cele mai multe ori sunt calatori pasionati, carora le place sa exploreze tari noi si sa faca fotografii frumoase. Prin urmare, un tatuaj de avion este pentru ei un simbol al ceea ce iubesc.

12. Flori

Una dintre cele mai populare optiuni pentru tatuaje mici este o varietate de flori. In general, ele simbolizeaza feminitatea, fragilitatea si tandretea. Atentie insa cand alegeti, pentru ca fiecare tip are propriul sau sens, care se poate schimba chiar si in functie de culoare. 

Una peste alta, tatuajele mici arata foarte frumos. Acest lucru va permite sa va subliniati individualitatea, sa va concentrati pe o anumita parte a corpului sau sa ascundeti un anumit defect. Pune-te mereu pe mainile unui profesionist.