Pentru majoritatea oamenilor, horoscopul este sursa prin care ei primesc informații și previziuni despre viitor. Cu toate acestea, ei nu iau în calcul decât semnul zodiacal, pe care îl primim în funcție de ziua de naștere. Experții Astro TV spun că ascendentul este la fel de important și trebuie să îl cunoști! Ca să înțelegi mai bine, ți-au pregătit un articol cu 5 conexiuni interesante între ascendent, horoscop și persoana ta.

Ascendentul – ce este și cum îl aflăm?

Ascendentul reprezintă constelația care se află la est de locul nașterii cuiva, în momentul respectiv. De aceea, spre deosebire de semnul zodiacal de bază, ascendentul este mai greu de calculat, pentru că necesită ziua, locul și ora exactă a nașterii.

Din fericire, există o multitudine de calculatoare de ascendent care te pot ajuta să îți afli ascendentul în doar câteva secunde. 

Ce fac dacă nu îmi cunosc ora nașterii?

Nu toți cunoaștem ora exactă a nașterii noastre, ceea ce ar putea fi o problemă pentru determinarea ascendentului. Însă, experții astrologi de pe Astro TV reușesc să îți determine ascendentul doar cu ajutorul câtorva întrebări!

Ascendentul – cum te influențează?

Se spune că după 30 de ani, caracteristicile ascendentului devin mult mai pronunțate decât cele ale zodiei de bază.

1. Ascendentul te reprezintă în societate

Ascendentul este cel care îți influențează primele reacții, cel după care oamenii își formează primele impresii despre tine. Practic, ai putea considera ascendentul “o mască” pe care o afișezi în mediul exterior, diferită de personalitatea ta profundă, oferită de zodia ta. 

2. Ascendentul îți influențează preferințele

Când vine vorba de aspectul fizic, cel care stabilește preferințele noastre este tot ascendentul. Așadar, lui i se datorează aprecierea unui anumit tip de vestimentație sau alegerea unei tunsori noi. 

3. Ascendentul are un efect asupra stării generale de sănătate

Influența exterioară pe care horoscopul o are asupra ta se poate reflecta chiar și în afecțiuni medicale! În funcție de ascendentul pe care îl ai, ești mai predispus să ai afecțiuni la anumite organe. 

4. Ascendentul îți influențează trăsăturile fizice

Deoarece acesta reprezintă legătura ta cu mediul exterior, va avea un efect și asupra caracteristicilor tale fizice. Chiar dacă ești sub semnul anumitei zodii, tu nu vei avea trăsăturile fizice ale acesteia, ci pe cele ale ascendentului.

Deși majoritatea oamenilor nu oferă destulă importanță ascendentului, acesta are o influență majoră asupra imaginii lor. În final, contează cum te percep cei din jurul tău, pentru că prin cunoștințele tale poți obține oportunități care să te dezvolte.

Pentru că este atât de important și totuși greu de determinat, este recomandat să apelezi la un consilier astrolog care să îți poată determina ascendentul și să îți comunice informații despre el. Pe Astro TV găsești mulți astfel de experți, care îți stau la dispoziție oricând și te așteaptă să îi contactezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here