Cel mai evident beneficiu al machiajului permanent este ca pur si simplu va poate economisi timp. Femeile cu programele aglomerate, drumurile lungi si angajamentele numeroase isi pot face cateva minute din rutina de dimineata in fiecare zi. Si niciodata nu trebuie sa va faceti griji cu privire la machiaj – machiajul permanent nu va iesi dupa inot, antrenament sau dus. Exista insa multe motive pentru care cineva sa obtina machiaj permanent dincolo de beneficiile de economisire a timpului.

Ce este machiajul permanent

Pentru inceput va spunem ca machiajul permanent este o tehnica de micropigmentare cu ajutorul careia putem corecta si ascunde neregulile de pe fata. Amintiti-va ca se pot face schimbari fantastice prin camuflarea unor imperfectiuni pe care le avem.

Machiajul permanent este o alternativa pentru a purta machiaj toata ziua, cum ar fi sprancenele si pleoapele bine delimitate, care va vor face sa aratati mai sexy si va puteti completa si cu buze perfect simetrice si perfecte.

Nu uitati ca pentru a efectua aceasta procedura, specialistul recomanda utilizarea unui pigment in functie de culoarea fetei.

Asimetriile pot fi transformate in linii drepte sau grosimi proportionale, cum ar fi cresterea grosimii buzelor , de exemplu, datorita micropigmentarii. De asemenea, puteti corecta grosimea si forma sprancenelor daca lipseste parul sau daca exista cicatrici. In acelasi mod, acele persoane care din cauza varstei si-au pierdut desenul, il pot recupera datorita acestei tehnici.

Machiajul permanent nu este literalmente permanent. Pigmentul care este inserat dureaza de obicei aproximativ 10 ani in majoritatea cazurilor. Acest lucru poate fi un lucru bun, deoarece anii de acum, daca tendintele se schimba si doriti sa va schimbati impreuna cu ele, aveti posibilitatea de a face acest lucru. Intre timp, chipul tau poate arata in orice moment proaspat si gata.

Reduceti cheltuielile cu produsele cosmetice. Daca browsurile dvs. sunt intotdeauna la punct, nu aveti nevoie sa achizitionati cele mai recente creioane, geluri si perii. Daca selectati, de asemenea, machiaj permanent pentru dermatograf sau pentru pigmenti pentru buze, economiile dvs. cresc.

Da-ti darul timpului. Haideti sa intelegem acest lucru, nu ni s-au oferit cu totii cadoul aplicatiei de machiaj. Daca nu ati obtinut acea gena care va permite sa va aliniati perfect ochii si sa va sporiti sprancenele, puteti petrece o perioada extraordinara de timp aplicand machiajul dvs. Machiajul permanent nu va poate lasa nimic altceva decat sarcina de a curata, de a hidrata si, eventual, de a aplica un pic de umbra capacelor, economisind timp si frustrari inutile.

Schimba imediat aspectul. Nimanui nu-i place foarte mult sa astepte sa vada rezultatul dorit de la tratamentul cosmetic. Cu machiaj permanent, nu trebuie. Pe masura ce pigmentul este aplicat, furnizorul nostru de experti poate observa schimbarea si, de indata ce tratamentul este complet, la fel puteti.

Exista, de asemenea, motive cosmetice pentru care oamenii folosesc machiaj permanent. Dupa o interventie chirurgicala reconstructiva, in special a fetei sau a sanilor, machiajul permanent poate ajuta la intoarcerea aspectului pielii la normal, daca pigmentul s-a pierdut in timpul operatiei. De fapt, unii oameni aleg sa se supuna unor proceduri permanente de machiaj pentru a imbunatati rezultatele chirurgiei cosmetice a sanului.

Persoanele cu afectiuni de cadere a parului care le determina sa-si piarda sprancenele pot investi in tatuaje permanente pentru sprancene, in timp ce persoanele cu cicatrici de buze pot folosi ruj permanent pentru a ascunde semnele inestetice. Machiajul permanent poate fi folosit si de persoanele cu alergii cosmetice sau de cele cu afectiuni de pigmentare precum vitiligo, care provoaca aparitia unor pete albe neregulate pe piele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here