Fanii nu se pot opri sa vorbeasca despre versurile „Your Power” ale lui Billie Eilish si despre semnificatia lor. Cantecul, care a aparut in aprilie, ii are chiar pe unii ascultatori convinsi ca artista in varsta de 19 ani canta despre fostul ei, Brandon „Q” Adams.

„Your Power” este al doilea single de pe viitorul album al lui Billie,  Happier Than Ever, care urmeaza sa apara pe 30 iulie. Noul proiect va fi primul album al lui Billie de la WHEN WE ALL FALL SLEEP, WHERE DO WE GO— si daca „Puterea ta” este vreo indicatie, fanii au deja destule motive sa fie incantati de asta. Billie nu se retine la asta. Dupa cum sugereaza si titlul, „Puterea ta” poarta un mesaj important despre cei care abuzeaza de puterea lor si profita de ceilalti in relatiile lor.

Billie a tachinat semnificatia melodiei sale intr-o postare pe Instagram care a anuntat lansarea sa, scriind: „Este vorba despre multe situatii diferite la care am asistat sau le-am experimentat cu totii. Sper ca acest lucru poate inspira schimbarea. incearca sa nu abuzezi de puterea ta.” Desi mesajul este clar ca ziua, fanii inca speculeaza daca piesa se adreseaza unei persoane in special.

Unii fani sunt convinsi ca „Your Power” al lui Billie Eilish este despre fostul ei fost secret, Brandon Quinton Adams, alias „Q”. Rapperul a aparut in recentul ei documentar Apple TV+, Billie Eilish: The World’s a Little Blurry. Perechea s-a intalnit timp de un an cand Billie era minora – ea avea 17 ani, in timp ce Q avea 22 – inainte de a se desparti definitiv in iunie 2019. Billie a vorbit despre comportamentul „distructiv” al lui Q in document, iar acum unii fani cred ca se adreseaza lor. relatie din nou la „Your Power”, cu versuri precum „Ai spus ca ai crezut ca are varsta ta”, facand aluzie la diferenta de varsta.

Intre timp, altii chiar au inceput sa teoretizeze ca intregul album viitor al lui Billie va fi despre relatia ei cu Q. Pentru moment, totusi, putem arunca o privire la „Your Power” pentru indicii.

Indiferent daca Billie a vrut ca acest cantec sa fie despre Q sau nu, un lucru este sigur: le reaminteste oamenilor care detin putere sa se gandeasca de doua ori inainte de a actiona. Continuati sa cititi pentru a gasi versurile „Your Power” ale lui Billie Eilish prin Genius si videoclipul sau, mai jos.

Versurile „Your Power” ale lui Billie Eilish

Incearca sa nu abuzezi de puterea ta.

Stiu ca nu am ales sa ne schimbam

S-ar putea sa nu vrei sa-ti pierzi puterea, dar este atat de ciudat sa o ai
Ea a spus ca esti un erou

Ai jucat rolul

Dar ai distrus-o intr-un an

Nu te porti ca si cum ar fi fost greu

Si juri ca nu stiai (Nu stia)

Nu e de mirare de ce nu ai intrebat-o

Ea dormea in hainele tale (In hainele tale)

Dar acum trebuie sa ajunga la clasa

Cum indraznesti?

Si cum ai putut?

Te vei simti prost doar cand vor afla?

Daca ai putea lua totul inapoi, ai face-o?
Incearca sa nu abuzezi de puterea ta.

Stiu ca nu am ales sa ne schimbam

S-ar putea sa nu vrei sa-ti pierzi puterea, dar este atat de ciudat sa o ai
Credeam ca sunt speciala

M-ai facut sa simt ca a fost vina mea ca esti diavolul

Ti-ai pierdut atractia

Te tine in control? (In control)

Sa o tii in cusca? Si juri ca nu stiai (Nu stiai)

Ai spus ca crezi ca are varsta ta

Cum indraznesti?
Si cum ai putut?

Te vei simti prost doar daca se dovedeste ca iti ucid contractul? ai vrea?
Incearca sa nu abuzezi de puterea ta

Stiu ca nu am ales sa schimbam

S-ar putea sa nu vrei sa-ti pierzi puterea

Dar puterea nu este durere
Hmm Ooh, ooh, ha La-la-la-la-la