Blondele au simtul umorului mult mai dezvolatat decat celelalte femei, dar sunt si mai increzatoare si iubitoare.
Cercetatorii au constat ca vopsitul parului poate face minuni in randul femeilor, relateaza Daily Mail.
Femeile blonde se simt mult mai atragatoare si este mai probabil sa iblondele-1nvite pe cineva la o intalnire. Deasemenea studiul arata ca blondele sunt mult mai dornice de aventura in pat.
Femeile care isi vopsesc parul blond nu au avantaje numai in pat. Cercetarile arata ca blondele sunt mult mai curajoase si pot oricand sa ceara o marire de salariu sefului lor.
Oamenii se stiinta incep sa inteleaga de ce divele blonde precum Marilyn Monroe, Kim Cattrall sau Pamela Anderson au avut un succes urias. Culoarea deschisa a parului le creeaza femeilor o stare de spirit mult mai buna.
Mark Sergeant, cercetator al Unviersitatii din Notthingam, a studiat peste 200 de femei, dupa ce acestea si-au schimbat culoarea parului, devenind blonde.
„Vopsirea parului poate sa para pentru unii o arta, dar se ascunde multa stiinta in spatele acestei actiuni. Schimbarile psihologice si de comportament pe care le-am observat au fost foarte clare. Femeile care aleg sa-si vopseasca parul blond capata mai multa incredere in ele. In afara de asta, sunt mult mai dezinhibate in pat si se simt mult mai atragatoare. Sunt pegatite sa ceara anumite lucruri care nu le-ar fi cerut in mod normal”, a declarat Mark Sergeant.
Persoanele in varsta, care au particpat la studiu, au confirmat ca se simt mult mai bine dupa transformare.
Desi sunt mai simpatice si mai jucause, blondele nu au acelasi succes in cariera precum brunetele. Dr Sergeant a declarat ca brunetele sunt cele care se marita cu milionari, descoperind ca doua treimi din milionarii planetei au partenere brunete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here